Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

13 June

Godmorgon! Ännu en mulen dag. Klockan är 08.13 Godmorgon! Ännu en mulen dag. Klockan är 08.13
När jag öppnade dörren satt Torsten på plats och tittade på tornseglare. När jag öppnade dörren satt Torsten på plats och tittade på tornseglare.
Lycko dom som bor i Kalmar, kanske man inte kan säga om det kommer för mycket regn. Nu är det bara +16 och det känns himla kallt! Lycko dom som bor i Kalmar, kanske man inte kan säga om det kommer för mycket regn. Nu är det bara +16 och det känns himla kallt!
Men någon skur tror jag inte på. Men någon skur tror jag inte på.
I går tog jag bort bandaget, för det kändes både varmt och skavigt. De varma dagarna har gjort så foten svullnat, men jag har inte känn att bandaget suttit så hårt. Men det har det gjort. Jag I går tog jag bort bandaget, för det kändes både varmt och skavigt. De varma dagarna har gjort så foten svullnat, men jag har inte känn att bandaget suttit så hårt. Men det har det gjort. Jag
Och nu har jag släppt kryckorna och använder dom bara utomhus och i trapporna. Och nu har jag släppt kryckorna och använder dom bara utomhus och i trapporna.
Dagens projekt blir det städning av mina garderober. Dagens projekt blir det städning av mina garderober.
Och den här katten är den knasigaste katt vi har haft. Sören var rätt knasig, men mer normalt knasig, om man säger så. Och den här katten är den knasigaste katt vi har haft. Sören var rätt knasig, men mer normalt knasig, om man säger så.
Han vill bara bli klappad och ligga och jäsa i sängen hela tiden. Han vill bara bli klappad och ligga och jäsa i sängen hela tiden.
Nu blommar även den brandgula liljan. Nu blommar även den brandgula liljan.
Salladen är extremt fin, trots torkan. Först tog inte vattningen något vidare och det växte långsamt. Sedan sa det bara poff. Salladen är extremt fin, trots torkan. Först tog inte vattningen något vidare och det växte långsamt. Sedan sa det bara poff.
Fin sallad. Fin sallad.
Nu är det ajöss med pionen från Finntorpet. Nu är det ajöss med pionen från Finntorpet.
Men det kommer andra som man bara kan drunkna i . Men det kommer andra som man bara kan drunkna i .
Det är ingen konst att falla i trans. Det är ingen konst att falla i trans.
Den ena är underbarare än den andra. Den ena är underbarare än den andra.
Och tittar man riktigt nära ser man att den är hur underbar som helst när den har öppnat sig helt innan den drar sin sista suck. Piontiden i år har gått fort. Och tittar man riktigt nära ser man att den är hur underbar som helst när den har öppnat sig helt innan den drar sin sista suck. Piontiden i år har gått fort.
Nu är det snart adjö för den Kaukasiska nävan också Nu är det snart adjö för den Kaukasiska nävan också
Det här är ett älskat träd. Det här är ett älskat träd.
I kväll blir det pasta med tomatsås och broccoli. Tomaterna är de näst sista från våra egna som legat i frysen. I kväll blir det pasta med tomatsås och broccoli. Tomaterna är de näst sista från våra egna som legat i frysen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/13/