Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

15 June 2018

Klockan är 07.15, men var är solen? Klockan är 07.15, men var är solen?
Det är +18 grader och molnigt just nu. Det är +18 grader och molnigt just nu.
Men det ska bli soligt och varmt igen på eftermiddagen. Åter till ordningen. Men det ska bli soligt och varmt igen på eftermiddagen. Åter till ordningen.
Allt brådmognar. Den tidigaste vitlöken är färdig cirka tre veckor tidigare än normalt. Den här är en rysk sort. Eftersom katterna sprätte upp mina vitlökar i försöksodlingen, blir det inte Allt brådmognar. Den tidigaste vitlöken är färdig cirka tre veckor tidigare än normalt. Den här är en rysk sort. Eftersom katterna sprätte upp mina vitlökar i försöksodlingen, blir det inte
Och lille Gösta sover i sängen som vanligt. Och lille Gösta sover i sängen som vanligt.
Jag har köpt ett spel som inte går ut på att vinna utan att samtala och berätta historier. Det heter "More than one story" och togs fram som ett verktyg för tonåringar att lära känna varandra Jag har köpt ett spel som inte går ut på att vinna utan att samtala och berätta historier. Det heter "More than one story" och togs fram som ett verktyg för tonåringar att lära känna varandra
I dag blev det skinkpizza med ostbitar, om nu någon missat det. I dag blev det skinkpizza med ostbitar, om nu någon missat det.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/15/