Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

16 June 2018

Klockan är 08.34. Solen strålar som bäst som vanligt. I dag är det sovmorgon. Klockan är 08.34. Solen strålar som bäst som vanligt. I dag är det sovmorgon.
Som vanligt är det varmt. Det är redan +20. Som vanligt är det varmt. Det är redan +20.
Det är en alldeles vanlig högsommardag, fast det inte ens är midsommar ännu. Det är en alldeles vanlig högsommardag, fast det inte ens är midsommar ännu.
Maken tar tillfället i akt och drar i gång årets fönstertvättarprojekt. Maken tar tillfället i akt och drar i gång årets fönstertvättarprojekt.
Det blir bara fönstertvätt och gardintvätt en gång om året. Annat mäktar vi inte med. Vi har för många fönster. Annat var det förr då vi orkade tvätta dom två gånger om året. Det blir bara fönstertvätt och gardintvätt en gång om året. Annat mäktar vi inte med. Vi har för många fönster. Annat var det förr då vi orkade tvätta dom två gånger om året.
Sedan är det dags för nästa fönster. Sedan är det dags för nästa fönster.
Lille Gösta blir allt ljusare i pälsen ju äldre han blir. Han blir vitare och vitare under hakan och på magen och nu börjar det ljusna även på ryggen. Samtidigt bli ålen mer och mer framträda Lille Gösta blir allt ljusare i pälsen ju äldre han blir. Han blir vitare och vitare under hakan och på magen och nu börjar det ljusna även på ryggen. Samtidigt bli ålen mer och mer framträda
Sedan var det tänkt att Maken skulle fixa lite lunch när sovrumsfönstret var tvättat. Jag tänkte plantera de plantor som var det lilla resultatet av mina vintersådder. Jag plockar upp det jag be Sedan var det tänkt att Maken skulle fixa lite lunch när sovrumsfönstret var tvättat. Jag tänkte plantera de plantor som var det lilla resultatet av mina vintersådder. Jag plockar upp det jag be
Är man allergisk mot getingstick kan man svullna rejält. Det har inte jag gjort. Men stick på halsen är inget bra ställe att bli stucken på hur som helst. Är man allergisk mot getingstick kan man svullna rejält. Det har inte jag gjort. Men stick på halsen är inget bra ställe att bli stucken på hur som helst.
Armen är ju inte lika dramatiskt att bli stucken på. Armen är ju inte lika dramatiskt att bli stucken på.
Men det blir ganska rött ändå och jag mår inte så bra, utan är yr och matt och svag i knäna. Här börjar jag känna att det är lite som att ha ont i halsen. Men det blir ganska rött ändå och jag mår inte så bra, utan är yr och matt och svag i knäna. Här börjar jag känna att det är lite som att ha ont i halsen.
När vi kommer till akuten i Visby behöver jag inte vänta så länge för att komma in. Jag får ligga ner och doktorn kommer och kollar mig då och då. Redan när jag kom till akuten fick jag veta När vi kommer till akuten i Visby behöver jag inte vänta så länge för att komma in. Jag får ligga ner och doktorn kommer och kollar mig då och då. Redan när jag kom till akuten fick jag veta
Maken och jag fick ju ingen mat vid lunchtid, som det var tänkt. Nu är vi vrålhungriga. Vi åker till den Indiska restaurangen på Öster och äter ett skrovmål innan vi åker hem igen. Maken och jag fick ju ingen mat vid lunchtid, som det var tänkt. Nu är vi vrålhungriga. Vi åker till den Indiska restaurangen på Öster och äter ett skrovmål innan vi åker hem igen.
Här under sitter getingboet. Vi brukar ha lite koll på var det byggs bon i närheten av huset och ta bort dom innan det blivit för stora. Men det här var ett nytt ställe, som vi aldrig sett dom b Här under sitter getingboet. Vi brukar ha lite koll på var det byggs bon i närheten av huset och ta bort dom innan det blivit för stora. Men det här var ett nytt ställe, som vi aldrig sett dom b
Och det är ganska stort redan. Ja, det var den lördagen det. Lite snopet att hamna på akuten en hel dag. Jag mår rätt okej, men är trött och det är säkert den extra antihistamintabletten som Och det är ganska stort redan. Ja, det var den lördagen det. Lite snopet att hamna på akuten en hel dag. Jag mår rätt okej, men är trött och det är säkert den extra antihistamintabletten som

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/16/