Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

17 June

Klockan är 09.00. Jag har sovit gott och vaknat utan ont i magen. Det blev inga ambulansfärder i natt. Solen skiner som vanligt. Nu är vi inne på 48:e dagen utan regn. Klockan är 09.00. Jag har sovit gott och vaknat utan ont i magen. Det blev inga ambulansfärder i natt. Solen skiner som vanligt. Nu är vi inne på 48:e dagen utan regn.
Och det blir en skapligt varm dag i dag också. Och det blir en skapligt varm dag i dag också.
Men att skurar kan passera tror jag inte ett dugg på. Men att skurar kan passera tror jag inte ett dugg på.
I dag åker vi till Mamma och äter middag. I dag åker vi till Mamma och äter middag.
Vi äter lammsmäckar, potatis och sallad. Det är gott som vanligt. Vi äter lammsmäckar, potatis och sallad. Det är gott som vanligt.
Till efterrätt har Mamma gjort rabarber med kokostäcke. Till efterrätt har Mamma gjort rabarber med kokostäcke.
Och vasen som jag köpte till Mamma blev väldigt fin med blommor. Det är en bra vas som blommorna gör sig bra i. Och vasen som jag köpte till Mamma blev väldigt fin med blommor. Det är en bra vas som blommorna gör sig bra i.
När vi kommer hem gör jag ett tillfälligt planteringsbord istället. När vi kommer hem gör jag ett tillfälligt planteringsbord istället.
Så här blev det: tre plantor av lejongap och en planta av ettårig borstnejlika. Nästa år ska jag göra om experimentet och lära av mina misstag och inte åka bort några dagar och ha lådorna me Så här blev det: tre plantor av lejongap och en planta av ettårig borstnejlika. Nästa år ska jag göra om experimentet och lära av mina misstag och inte åka bort några dagar och ha lådorna me
Det ser ut som det ska dra i hop sig till regn. Det ser ut som det ska dra i hop sig till regn.
Men det gör det inte. Men det gör det inte.
Det är så här det brukar bli när dom säger att det kan bli lite regn. Regnområdet splittrar upp sig och går ofta runt Gotland i stället för rakt över. Det är så här det brukar bli när dom säger att det kan bli lite regn. Regnområdet splittrar upp sig och går ofta runt Gotland i stället för rakt över.
Det här är Torstens favoritställe en sommarkväll. Det var Sörens favoritställe också. Det här är Torstens favoritställe en sommarkväll. Det var Sörens favoritställe också.
Lille Gösta får hålla till godo med rabatten. Lille Gösta får hålla till godo med rabatten.
Nu är lössen här! Nu är lössen här!
Och i äppelträdet hittar jag ett ordentligt angrepp spinnmal. Det är dom som kan spinna in hela träd eller slånbärssnår. Och i äppelträdet hittar jag ett ordentligt angrepp spinnmal. Det är dom som kan spinna in hela träd eller slånbärssnår.
Och så är det några pioner kvar i trädgården i alla fall. Och så är det några pioner kvar i trädgården i alla fall.
Och den ljusrosa är en av de ljuvligare. Och den ljusrosa är en av de ljuvligare.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/17/