Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

18 June 2018

Då vart det måndag igen. Klockan är 07.41. I dag har jag inte tid att ligga och dra mig. Solen börjar dra sig undan. Då vart det måndag igen. Klockan är 07.41. I dag har jag inte tid att ligga och dra mig. Solen börjar dra sig undan.
Men det är varmt. Men det är varmt.
Men det blåser upp. Årets första sommarstorm kommer aningens senare än vanligt. Men det blåser upp. Årets första sommarstorm kommer aningens senare än vanligt.
I dag startar sommarens inomhusprojekt; en rejäl ständning och rensning av skåp och lådor i köket. Nej, jag tänker inte slita livet ur mig, utan ta några skåp i taget. Det får pågå när det I dag startar sommarens inomhusprojekt; en rejäl ständning och rensning av skåp och lådor i köket. Nej, jag tänker inte slita livet ur mig, utan ta några skåp i taget. Det får pågå när det
Och nu kan @masart och @MiaL få titta lite i några av mina skåp som dom bett om. Här samsas vardagsporslinet. Och nu kan @masart och @MiaL få titta lite i några av mina skåp som dom bett om. Här samsas vardagsporslinet.
Glas, kaffekoppar, muggar. Alldeles för många. Glas, kaffekoppar, muggar. Alldeles för många.
Och här är skåpet med vårt snyggporsling. Eller i alla fall en del av det. Och här är skåpet med vårt snyggporsling. Eller i alla fall en del av det.
Men det finns mer finglas. Men det finns mer finglas.
Och mer finporslin. Och mer finporslin.
Det blev ju ingen lördagsmiddag för vår del i lördags, så nu tar vi den i dag istället. Det blir lammkotlett med rostade grönsaker och potatis och stekt sparris. Det är fint värre en vanlig m Det blev ju ingen lördagsmiddag för vår del i lördags, så nu tar vi den i dag istället. Det blir lammkotlett med rostade grönsaker och potatis och stekt sparris. Det är fint värre en vanlig m
Och så hann jag även med en skopbak i dag också. Det är en väl utnyttjad dag, men nu är jag trött. Och så hann jag även med en skopbak i dag också. Det är en väl utnyttjad dag, men nu är jag trött.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/18/