Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

2 June

Godmorgon! Det är söndag och sovmorgon även när man är pensionist. Klockan är 08.37 och frukosten väntar. Godmorgon! Det är söndag och sovmorgon även när man är pensionist. Klockan är 08.37 och frukosten väntar.
Och i dag är det redan +19 grader och ännu mera vindstilla. Hur ska det här sluta? Och i dag är det redan +19 grader och ännu mera vindstilla. Hur ska det här sluta?
Vinden har vridit och vi har ingen pålandsvind längre. I dag blir det varmt. Vinden har vridit och vi har ingen pålandsvind längre. I dag blir det varmt.
Rabarbern bara växer. I dag ska Maken göra rabarberchutney. Rabarbern bara växer. I dag ska Maken göra rabarberchutney.
Det blir några burkar. Vi klarar oss till nästa år. Det blir några burkar. Vi klarar oss till nästa år.
Somliga använder sina kläder mycket länge. Somliga använder sina kläder mycket länge.
Klockan är bara snart 11.30 och det är redan över + 23. Klockan är bara snart 11.30 och det är redan över + 23.
I dag går vi på fin körkonsert med Allmänna Sången och Gotlandsmusikens Jazztrio och Jonas Granberg på sax. I år skulle Lars Gulin från Sanda https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Gullin fyllt 90 I dag går vi på fin körkonsert med Allmänna Sången och Gotlandsmusikens Jazztrio och Jonas Granberg på sax. I år skulle Lars Gulin från Sanda https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Gullin fyllt 90
Mellan låtarna pratar min favorit från P2 Eva Sjöstrand, https://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Sj%C3%B6strand som också är en av medlemmarna i Allmänna Sången. Mellan låtarna pratar min favorit från P2 Eva Sjöstrand, https://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Sj%C3%B6strand som också är en av medlemmarna i Allmänna Sången.
Det är en fantastiskt konsert med så många fina stycken. Eva Sjöstrand har skrivit texten till flera av Lars Gulins stycken, bl.a. till den kända "Dannys Dream". Bakom mig i salongen sitter dessu Det är en fantastiskt konsert med så många fina stycken. Eva Sjöstrand har skrivit texten till flera av Lars Gulins stycken, bl.a. till den kända "Dannys Dream". Bakom mig i salongen sitter dessu
Det är sällan jag har annan tagetes än Linnétagetes. Jag gillar deras spretiga och höga växtsätt och den mahognyröda färgen. Det skulle då i så fall vara den indiska dubbla tagetesen med bl Det är sällan jag har annan tagetes än Linnétagetes. Jag gillar deras spretiga och höga växtsätt och den mahognyröda färgen. Det skulle då i så fall vara den indiska dubbla tagetesen med bl
Det är en mycket vacker, varm och fin sommarkväll, fast det bara är i början av juni. Det är en mycket vacker, varm och fin sommarkväll, fast det bara är i början av juni.
Det blir grillade fläskottletter, för ovanlighetens skull, klyftpotatis och stekt sparris. Det blir grillade fläskottletter, för ovanlighetens skull, klyftpotatis och stekt sparris.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Finntorpsirisarna blommar som bäst. Nu ska jag pröva kameran i nya telefonen kan. Finntorpsirisarna blommar som bäst. Nu ska jag pröva kameran i nya telefonen kan.
Iris och Honungslök Iris och Honungslök
Rosenkrage, min nya favorit. Rosenkrage, min nya favorit.
Den Spanska nävan har börjat blomma. Den Spanska nävan har börjat blomma.
Irisen från Lokrume blommar också som bäst. Irisen från Lokrume blommar också som bäst.
Så upptäcker jag att kamerans porträttläge passar mycket bra att fotografera blommor med. Dessutom finns två lägen för optiken utan att zooma, en vidvinklig och en mera som "normaloptik". Och d Så upptäcker jag att kamerans porträttläge passar mycket bra att fotografera blommor med. Dessutom finns två lägen för optiken utan att zooma, en vidvinklig och en mera som "normaloptik". Och d
Iris Iris
Kaukasisk näva Kaukasisk näva
Kaukasisk näva Kaukasisk näva
Akleja Akleja
Strävklint Strävklint
Flocknäva Flocknäva
Flocknävor och malört Flocknävor och malört
Bondpioner Bondpioner
Honungslöken verkar trivas här och den frösår sig lite här och var. Honungslöken verkar trivas här och den frösår sig lite här och var.
Och nu blommar Finlands vita ros. Och nu blommar Finlands vita ros.
Det är fint nu. Det går skapligt bra att fotografera i motljus med mobilkamernan, faktiskt Det är fint nu. Det går skapligt bra att fotografera i motljus med mobilkamernan, faktiskt
Planteringarna prunkar. Men hur ska det här gå med 33 dagar utan regn? Planteringarna prunkar. Men hur ska det här gå med 33 dagar utan regn?

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/2/