Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

20 June

Godmorgon! Ny skiner solen igen. Klockan är 09.22. I dag är Makens första sommarlovsdag. Men också det sista. Nej, han ska inte bli pensionist, han ska börja jobba närmare hemmet i höst. Godmorgon! Ny skiner solen igen. Klockan är 09.22. I dag är Makens första sommarlovsdag. Men också det sista. Nej, han ska inte bli pensionist, han ska börja jobba närmare hemmet i höst.
Lille Gösta har legat i sängen tillsammans med oss och varit gullig när vi drack bedtea i dag. Lille Gösta har legat i sängen tillsammans med oss och varit gullig när vi drack bedtea i dag.
Sjöräddarna tror att det är mulet just vid 09.22, men så är det ju inte. Sjöräddarna tror att det är mulet just vid 09.22, men så är det ju inte.
Men det ska bli mulet och det ska bli lokala skurar. Men jag är luttrad. Skurar brukar inte gälla oss. Men det ska bli mulet och det ska bli lokala skurar. Men jag är luttrad. Skurar brukar inte gälla oss.
I går fortsatte köksstädningen. I dag med att skura alla bänkar och kaklet i hela köket, inklusive en ordentlig avkalkning av diskbänken och vattenkranen. I går fortsatte köksstädningen. I dag med att skura alla bänkar och kaklet i hela köket, inklusive en ordentlig avkalkning av diskbänken och vattenkranen.
Och igår såg det ut som om det skulle bli oväder. Och igår såg det ut som om det skulle bli oväder.
Och igår blåste det upp ordentligt. Och igår blåste det upp ordentligt.
Och framåt kvällen blåste det runt 19 m/sek Och framåt kvällen blåste det runt 19 m/sek
Men i dag blåser det inte lika mycket, men det ser oroväckande svart ut på himlen när vi kommit till den tidiga eftermiddagen. Vi åker till kyrkogården i Othem och planterar en ny blomma i den u Men i dag blåser det inte lika mycket, men det ser oroväckande svart ut på himlen när vi kommit till den tidiga eftermiddagen. Vi åker till kyrkogården i Othem och planterar en ny blomma i den u
När besöket är över åker vi hem till Mamma och dricker eftermiddagskaffe. När besöket är över åker vi hem till Mamma och dricker eftermiddagskaffe.
Jag tjyvfotograferar Mamma så där lite från sidan, för att hon är så väldigt lik Mormor. Jag tjyvfotograferar Mamma så där lite från sidan, för att hon är så väldigt lik Mormor.
Men se det vill hon inte. Men se det vill hon inte.
Nej, hon ville bli fotograferad lite mera medvetet, liksom. Nej, hon ville bli fotograferad lite mera medvetet, liksom.
Efter några timmar hos Mamma åker vi upp på Slite för att handla. De fina planteringarna i centrala Slite vid Stationsgatan börjar se lite missanpassade och ovårdade ut, men de fina rosorna blom Efter några timmar hos Mamma åker vi upp på Slite för att handla. De fina planteringarna i centrala Slite vid Stationsgatan börjar se lite missanpassade och ovårdade ut, men de fina rosorna blom
Klockan hinner bli mycket och jag jättehungrig. Vi går till Slangtornet, den bästa thairestaurangen på Gotland. Det är en kombo mellan svensk kovbar och thailändsk snabbmatställe. Klockan hinner bli mycket och jag jättehungrig. Vi går till Slangtornet, den bästa thairestaurangen på Gotland. Det är en kombo mellan svensk kovbar och thailändsk snabbmatställe.
Vi käkar nudlar med olika sorters kött och mycket chili. Supergott, men jag orkar inte äta upp min gigantiska portion. Vi käkar nudlar med olika sorters kött och mycket chili. Supergott, men jag orkar inte äta upp min gigantiska portion.
Och runt klockan 21.00 kommer regnet! Äntligen regnet! Det första sedan Valborgsmässoafton. Hela Gotland jublar. Nu är det inte bara omätbart fukt i luften utan regn på riktigt. Och runt klockan 21.00 kommer regnet! Äntligen regnet! Det första sedan Valborgsmässoafton. Hela Gotland jublar. Nu är det inte bara omätbart fukt i luften utan regn på riktigt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/20/