Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

23 June

Godmorgon! Solen strålar igen. Det är midsommardagen. Godmorgon! Solen strålar igen. Det är midsommardagen.
I natt har vi sovit i Boden. I natt har vi sovit i Boden.
Så fort jag öppnar dörren till Boden hoppar Laura in och säger godmorgon. Så fort jag öppnar dörren till Boden hoppar Laura in och säger godmorgon.
Sedan blir det frukost på verandan med Syfröken och Vännen. Det är den bästa frukosten - alltid. Sedan blir det frukost på verandan med Syfröken och Vännen. Det är den bästa frukosten - alltid.
Och så påbjuder traditionen också att Maken kör i gång med disken efter kalaset. Och så påbjuder traditionen också att Maken kör i gång med disken efter kalaset.
Och vi äter upp resterna från gårdagen till lunch. I år fick vi skarva med lite extra köttbullar, för det blev inte riktigt lika mycket över som vanligt. Och vi äter upp resterna från gårdagen till lunch. I år fick vi skarva med lite extra köttbullar, för det blev inte riktigt lika mycket över som vanligt.
Så blir det gående bord igen. Så blir det gående bord igen.
Och det smakar lika gott i dag som i går. Efter lunchen tackar vi för den här midsommaren och åker hemåt. Och det smakar lika gott i dag som i går. Efter lunchen tackar vi för den här midsommaren och åker hemåt.
Men först åker vi förbi kyrkogården i Visby och sätter en bukett blommor på mina Svärföräldrars grav. Men först åker vi förbi kyrkogården i Visby och sätter en bukett blommor på mina Svärföräldrars grav.
Sedan handlar vi lite och tar vägen norrut via Stora Tollby och köper potatis och jordgubbar. Sedan handlar vi lite och tar vägen norrut via Stora Tollby och köper potatis och jordgubbar.
Vi äter entrecote en gång om året och det är idag. Annars blir det aldrig helt nötkött på vårt bord. Vi har ju både lamm och rådjur i frysen. Jag svänger ihop en slags sallad med bulgur, gr Vi äter entrecote en gång om året och det är idag. Annars blir det aldrig helt nötkött på vårt bord. Vi har ju både lamm och rådjur i frysen. Jag svänger ihop en slags sallad med bulgur, gr

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/23/