Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

24 June 2018

Godmorgon! Det är mulet. Det är lite konstigt med morgnar som inte är soliga. Klockan är 08.51 Godmorgon! Det är mulet. Det är lite konstigt med morgnar som inte är soliga. Klockan är 08.51
Det blir en rätt så varm dag med lite vindpustar med sydliga vindar. Det är redan +17 Det blir en rätt så varm dag med lite vindpustar med sydliga vindar. Det är redan +17
Maken åker till Vägume kvarn och plockar en hink med jordgubbar. Maken åker till Vägume kvarn och plockar en hink med jordgubbar.
Midsommaraftons regn gav 8 mm. Så vi får vara glada. 13,5 mm regn sammanlagt sedan Valborgsmässoafton. Midsommaraftons regn gav 8 mm. Så vi får vara glada. 13,5 mm regn sammanlagt sedan Valborgsmässoafton.
Jag tar en skogspromenad. Jag tar en skogspromenad.
Men innan dess går jag Fardumevägen upp och i vägkanternas alla blommor är det full fart på fjärilarna. Pärlemorfjärilar är svåra tycket jag. Men det här är nog en Skogspärlemorfjäril. Men innan dess går jag Fardumevägen upp och i vägkanternas alla blommor är det full fart på fjärilarna. Pärlemorfjärilar är svåra tycket jag. Men det här är nog en Skogspärlemorfjäril.
Och här ser jag en mycket sliten Tistelfjäril. Det är en flyttfjäril, så den kan ha flugit väldigt långt med de här vingarna. Och här ser jag en mycket sliten Tistelfjäril. Det är en flyttfjäril, så den kan ha flugit väldigt långt med de här vingarna.
Det är inget badliv i vattentäkten i dag. Det är inget badliv i vattentäkten i dag.
Hemma rensar Maken jordgubbar. Hemma rensar Maken jordgubbar.
Maken tvättar några fönster till. Nu kan jag sätta upp nytvättade gardiner i alla fönster i vardagsrummet och sovrummet. Maken tvättar några fönster till. Nu kan jag sätta upp nytvättade gardiner i alla fönster i vardagsrummet och sovrummet.
Jag gör en liten sats jordgubbsylt. Annars fryser vi in det mesta av jordgubbarna förutom det som åker ner i våra magar. Jag gör en liten sats jordgubbsylt. Annars fryser vi in det mesta av jordgubbarna förutom det som åker ner i våra magar.
Jag letar efter gamla bilder i ett av Mammas fotoalbum. I år har jag och mina "finska systrar" 50-årsjubileum, därför letar jag efter bilder på dom i fler album än mina. Då hittar jag ett själ Jag letar efter gamla bilder i ett av Mammas fotoalbum. I år har jag och mina "finska systrar" 50-årsjubileum, därför letar jag efter bilder på dom i fler album än mina. Då hittar jag ett själ
I kväll äter vi lökströmming från Sysne. Jag har inte glömt grönsakerna i kylen i dag. I kväll äter vi lökströmming från Sysne. Jag har inte glömt grönsakerna i kylen i dag.
Gösta vilar ut efter midsommarhelgen. Gösta vilar ut efter midsommarhelgen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/24/