Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

25 June 2018

Det ska nog inte kallas regn, men det har kommit något vått som fuktat plattorna i natt. Godmorgon! Klockan är 09.09. Det ska nog inte kallas regn, men det har kommit något vått som fuktat plattorna i natt. Godmorgon! Klockan är 09.09.
+ 16 grader och lite blåsigare än i går. Men vinden är rakt nordlig just nu. + 16 grader och lite blåsigare än i går. Men vinden är rakt nordlig just nu.
Men det verkar inte som om SMHI har tolkat väderdatorerna på samma vis som Sjöräddarna. Det lätta regnet har kanske redan fallit och det verkar som om vindriktningen kommer att förändras. Men det verkar inte som om SMHI har tolkat väderdatorerna på samma vis som Sjöräddarna. Det lätta regnet har kanske redan fallit och det verkar som om vindriktningen kommer att förändras.
I dag blir det en trädgårdsdag. I dag blir det en trädgårdsdag.
Det "lätta regnet" gav en icke mätbar mängd fukt i botten av regnmätaren. Det "lätta regnet" gav en icke mätbar mängd fukt i botten av regnmätaren.
Jag städar planteringarna efter den första vågen av blomning. Lustigt nog håller inte alla perenner helt tidtabellen. Jag städar planteringarna efter den första vågen av blomning. Lustigt nog håller inte alla perenner helt tidtabellen.
Maken tvättar de sista fönstren på bottenvåningen. Maken tvättar de sista fönstren på bottenvåningen.
Och bland fetknopparna har det skett ett mirakel. Och bland fetknopparna har det skett ett mirakel.
Man kan tro att det var midsommarregnet, men jag såg att något hade börjat grönska redan före midsommar. Hur gick det här till? Från döda till levande? Man kan tro att det var midsommarregnet, men jag såg att något hade börjat grönska redan före midsommar. Hur gick det här till? Från döda till levande?
Och medan somligt som ska blomma över på försommaren inte riktigt blommat ut så är det långt framskridna knoppar bland en del av de röda Rudbeckiorna Och medan somligt som ska blomma över på försommaren inte riktigt blommat ut så är det långt framskridna knoppar bland en del av de röda Rudbeckiorna
Och här blommar Sommardahlior och Zinnior alldeles fantastiskt. Men de håller nog tidtabellen. De brukar börja blomma strax efter midsommar, har jag för mig. Och här blommar Sommardahlior och Zinnior alldeles fantastiskt. Men de håller nog tidtabellen. De brukar börja blomma strax efter midsommar, har jag för mig.
Och Zinniorna var rasande snygga! Och Zinniorna var rasande snygga!
Jag hittar en kålpuddingsrest i frysen. I kväll blir det kålpudding till middag. Jag hittar en kålpuddingsrest i frysen. I kväll blir det kålpudding till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/25/