Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

26 June 2018

Godmorgon! Solen strålar i dag om än bakom lite dis. Klockan är 07.44. I dag har vi gått upp lite tidigt. Godmorgon! Solen strålar i dag om än bakom lite dis. Klockan är 07.44. I dag har vi gått upp lite tidigt.
Det är en behaglig morgontemperatur med +17 grader och ingen blåst. Det är en behaglig morgontemperatur med +17 grader och ingen blåst.
Det verkar bli en strålande sommardag. Det verkar bli en strålande sommardag.
I dag åker vi in till stan och gör 1000 ärenden (känns det som) I dag åker vi in till stan och gör 1000 ärenden (känns det som)
Jag passar på att ta några bilder på nybyggda hus i medeltidsstaden. Det är inte ofta det nyproduceras i Världsarvet. Det här huset var färdigbyggt runt 2016 om jag inte missminner mig. Huset m Jag passar på att ta några bilder på nybyggda hus i medeltidsstaden. Det är inte ofta det nyproduceras i Världsarvet. Det här huset var färdigbyggt runt 2016 om jag inte missminner mig. Huset m
Alldeles bredvid Domkyrkan ligger några nybyggda hus, som inte heller har många år på nacken.Det är bostäder och ligger längs Norra Kyrkogatan. Vad jag känner till är det dessa två hus samt Alldeles bredvid Domkyrkan ligger några nybyggda hus, som inte heller har många år på nacken.Det är bostäder och ligger längs Norra Kyrkogatan. Vad jag känner till är det dessa två hus samt
Lunch ska vi ha i dag också, så vi åker till Södercentrum. Lunch ska vi ha i dag också, så vi åker till Södercentrum.
Ja, det blev ju så klart sushi. - Nu kommer det att dröja länge innan vi får tillfälle att äta sushi igen, säger Maken. Ja, det blev ju så klart sushi. - Nu kommer det att dröja länge innan vi får tillfälle att äta sushi igen, säger Maken.
Sedan gör vi några av de 1000 ärendena som dagen är vikt åt Sedan gör vi några av de 1000 ärendena som dagen är vikt åt
När vi är klara med allt utom Willys åker vi ut till Fridhem för att det är dags för eftermiddagskaffe. När vi är klara med allt utom Willys åker vi ut till Fridhem för att det är dags för eftermiddagskaffe.
Jag passar på att ta en bild igen. Spegeln där, hade jag kunnat stjäla. Jag passar på att ta en bild igen. Spegeln där, hade jag kunnat stjäla.
Här får man bästa våfflorna. Här får man bästa våfflorna.
Och den bästa utsikten. Och den bästa utsikten.
Det är väldigt torrt. På Fridhem har dom fina planteringar och rabatter. I år har dom inte farit väl. Det är väldigt torrt. På Fridhem har dom fina planteringar och rabatter. I år har dom inte farit väl.
Ja, så gick den dagen då. Ja, så gick den dagen då.
Nu är det bara Willys och se´n hem. Nu är det bara Willys och se´n hem.
Men först en slant till kvinnan som vikarierar för den romske herren utanför Willys som är den ende som vi brukar ge några slantar. Men först en slant till kvinnan som vikarierar för den romske herren utanför Willys som är den ende som vi brukar ge några slantar.
När vi kommer hem kastar sig Maken direkt ut i trädgården för att plantera den jubileumsros vi köpt med anledning av att jag och "mina finska systrar" har känt varandra i 50 år i år. När vi kommer hem kastar sig Maken direkt ut i trädgården för att plantera den jubileumsros vi köpt med anledning av att jag och "mina finska systrar" har känt varandra i 50 år i år.
Maken gräver ett djupt hål. Maken gräver ett djupt hål.
Och han är mycket nöjd med sin specialspade - en tom plåtburk som innehållit vitost. Och han är mycket nöjd med sin specialspade - en tom plåtburk som innehållit vitost.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/26/