Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

29 June

Godmorgon! Klockan är 08.28. Solen strålar inte idag. Vi är uppe ganska tidigt. I dag är det mycket att göra. Godmorgon! Klockan är 08.28. Solen strålar inte idag. Vi är uppe ganska tidigt. I dag är det mycket att göra.
Den här morgonen är betydligt kallare. +15 och frisk byig vind från norr. Den här morgonen är betydligt kallare. +15 och frisk byig vind från norr.
Det kommer att bli ännu blåsigare framåt kvällen. Det kommer att bli ännu blåsigare framåt kvällen.
Sallad morgon-middag-kväll. Nu har vi överdrivet mycket sallad. Sallad morgon-middag-kväll. Nu har vi överdrivet mycket sallad.
Byggnadsnämndens beslut om att bifalla ansökan om att riva det lilla bulhuset vid Södertorg för att bygga ett besökscentrum för kryssningsturisterna på innergården bakom huset fick nu stryka p Byggnadsnämndens beslut om att bifalla ansökan om att riva det lilla bulhuset vid Södertorg för att bygga ett besökscentrum för kryssningsturisterna på innergården bakom huset fick nu stryka p
Till lunch blir det skotsk cross-coocking, en slags rispyttipanna med rökt fisk och curry. Faktiskt himla gott. Till lunch blir det skotsk cross-coocking, en slags rispyttipanna med rökt fisk och curry. Faktiskt himla gott.
Nu är det hög tid att packa. I morgon bär det av. Torsten och Gösta har barnvakt som bor här hela veckan. Vi har det praktiskt ordnat. Nu är det hög tid att packa. I morgon bär det av. Torsten och Gösta har barnvakt som bor här hela veckan. Vi har det praktiskt ordnat.
Men först en fredagspizza framför Rapport. Men först en fredagspizza framför Rapport.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/29/