Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

3 June 2018

Klockan är 08.56. Det är söndag och då ska det vara sovmorgon även för pensionister. Klockan är 08.56. Det är söndag och då ska det vara sovmorgon även för pensionister.
Nästan vindstilla, redan +22 och +15 ute i havet, skulle nog många jubla för. Men efter 34 dagar utan regn, vete tusan om jag gör det. Nästan vindstilla, redan +22 och +15 ute i havet, skulle nog många jubla för. Men efter 34 dagar utan regn, vete tusan om jag gör det.
I verkligheten var det ännu varmare redan 08.30. I verkligheten var det ännu varmare redan 08.30.
Det ska bli upp till +28 grader där det inte är pålandsvind. Vinden är sydlig, så vi har ingen pålandsvind, men upp till +28 nås nog bara på det inre av ön. Det ska bli upp till +28 grader där det inte är pålandsvind. Vinden är sydlig, så vi har ingen pålandsvind, men upp till +28 nås nog bara på det inre av ön.
Torsten ligger på pass på verandan. Det är tornseglarna han tittar efter. Torsten ligger på pass på verandan. Det är tornseglarna han tittar efter.
I går snubblade jag på kryckan och lyckades drämma lilltån på vänsterfoten så den blev blå och tämligen öm. I går snubblade jag på kryckan och lyckades drämma lilltån på vänsterfoten så den blev blå och tämligen öm.
Jag kollar kimchin. Den ska vara klar nu. Den luktar aningens som surströmming, faktiskt. Färgen utan färsk chili blev ju inte den roligaste, men den smakar som den ska. Jag kollar kimchin. Den ska vara klar nu. Den luktar aningens som surströmming, faktiskt. Färgen utan färsk chili blev ju inte den roligaste, men den smakar som den ska.
Jag vilar i soffan med min fot. Det är varmt och foten svullnar under bandaget, som egentligen inte alls sitter för hårt. Jag vilar i soffan med min fot. Det är varmt och foten svullnar under bandaget, som egentligen inte alls sitter för hårt.
Och tån har bara blivit ännu blåare - ja, eller mera svart. Och tån har bara blivit ännu blåare - ja, eller mera svart.
Klockan är strax efter 19.00. Det är nästan + 26. Jag resetar för att se hur kallt det blir i natt. Det har varit rätt så kalla nätter i proportion till dagtemperaturerna denna värmebölja. De Klockan är strax efter 19.00. Det är nästan + 26. Jag resetar för att se hur kallt det blir i natt. Det har varit rätt så kalla nätter i proportion till dagtemperaturerna denna värmebölja. De

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/3/