Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

6 June 2018

Godmorgon! I dag är det Nationaldag. Jag föredrar Svenska Flaggans Dag, eftersom den 6 juni, inte har det minsta med att göra med någon national-händelse som frihet från Sverige, Ryssland eller Godmorgon! I dag är det Nationaldag. Jag föredrar Svenska Flaggans Dag, eftersom den 6 juni, inte har det minsta med att göra med någon national-händelse som frihet från Sverige, Ryssland eller
Det har blivit svalare på land och något kallare i vattnet sedan i går. Det har blivit svalare på land och något kallare i vattnet sedan i går.
Men i verkligheten är det betydligt varmare än så. +21,5 är ändå rätt varmt för att vara på sena morgonen. Men i verkligheten är det betydligt varmare än så. +21,5 är ändå rätt varmt för att vara på sena morgonen.
I går trodde SMHI att det skulle kunna komma "någon skur". Men där hade dom fel. Det kom fukt i luften som inte gick att mäta i regnmätaren och knappt syntes på gångplattorna runt huset. I går trodde SMHI att det skulle kunna komma "någon skur". Men där hade dom fel. Det kom fukt i luften som inte gick att mäta i regnmätaren och knappt syntes på gångplattorna runt huset.
SMHI hotar med regn igen. Och "lokalt någon skur" betyder i det här fallet ingenting. I alla fall inte på den här delen av ön. SMHI hotar med regn igen. Och "lokalt någon skur" betyder i det här fallet ingenting. I alla fall inte på den här delen av ön.
Min Mamma var inte bara klasskamrat med Ove Urban Bohlin i Ludvika. Hon gick också några år i samma klass som BrittLouse Sundell https://sv.wikipedia.org/wiki/Britt-Louise_Sundell. Hon var designer Min Mamma var inte bara klasskamrat med Ove Urban Bohlin i Ludvika. Hon gick också några år i samma klass som BrittLouse Sundell https://sv.wikipedia.org/wiki/Britt-Louise_Sundell. Hon var designer
I går fick vi besök av katten som alltid blir bortmotad av de fyras gäng. Han kom för att knarka lite. När han såg att han var iakttagen rörde han sig i ultrarapid mot skogen. I går fick vi besök av katten som alltid blir bortmotad av de fyras gäng. Han kom för att knarka lite. När han såg att han var iakttagen rörde han sig i ultrarapid mot skogen.
Jag är redan förbannat trött på kryckorna. Jag är redan förbannat trött på kryckorna.
Vi firar Nationaldagen med dansk potatissallad och en vildsvinskorv från Lillehem. Vi firar Nationaldagen med dansk potatissallad och en vildsvinskorv från Lillehem.
Det blommar alldeles otroligt i trädgården. Det blommar alldeles otroligt i trädgården.
I går var den rosa luktpionen från min Mormors föräldrahem i Finntorpet i knopp. I går var den rosa luktpionen från min Mormors föräldrahem i Finntorpet i knopp.
I dag har den slagit ut. I dag har den slagit ut.
Det är omöjligt att inte bli helt betagen av en pion. Det är omöjligt att inte bli helt betagen av en pion.
Ett musselskal i trädgården. Vi har inte lagt dit det. Inte katterna heller. Ett musselskal i trädgården. Vi har inte lagt dit det. Inte katterna heller.
Tant Sveas plymspirea börjar blomma nu. Tant Sveas plymspirea börjar blomma nu.
Och så var det mina nya älsklingar rosenkragen Och så var det mina nya älsklingar rosenkragen
Flädern slår ut idag. Flädern slår ut idag.
Och bondpionen har sett bättre dagar. Och bondpionen har sett bättre dagar.
Nu blir det eftermiddagskaffe. Nu blir det eftermiddagskaffe.
Sedan åker vi hem till Barnmorskan. Sedan åker vi hem till Barnmorskan.
Vi ska vattna och mata hönsen, som inte bara håller till i stallet. Vi ska vattna och mata hönsen, som inte bara håller till i stallet.
En bor t.ex. under ett humle utomhus med sin lille son. En bor t.ex. under ett humle utomhus med sin lille son.
Ja, och så ska vi mata Svante så klart. Ja, och så ska vi mata Svante så klart.
Han är en riktigt trevlig kille. Han är en riktigt trevlig kille.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/6/