Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

8 June 2018

Godmorgon! Så var det fredag igen! Veckorna går fort. Klockan är 07.35. Solen strålar som vanligt. 39 dagar utan regn. Godmorgon! Så var det fredag igen! Veckorna går fort. Klockan är 07.35. Solen strålar som vanligt. 39 dagar utan regn.
Men idag är det bara +15 så här dags. Det har blivit aningens svalare. Det är lika varmt i badvattnet som på land. Men idag är det bara +15 så här dags. Det har blivit aningens svalare. Det är lika varmt i badvattnet som på land.
Lite byig vind, tror dom. Det kommer att bli varmare i dag också. Lite byig vind, tror dom. Det kommer att bli varmare i dag också.
Pumpaplantorna och gurkplantorna som inte kunde kultiveras i växthuset och fick flytta ut har haft det bra och växt till sig ordentligt. Pumpaplantorna och gurkplantorna som inte kunde kultiveras i växthuset och fick flytta ut har haft det bra och växt till sig ordentligt.
I dag ser till och med de första små tomaterna i växthuset. Blir det egenodlade tomater till midsommar? Man vet inte det är helt galet med naturen i år. I dag ser till och med de första små tomaterna i växthuset. Blir det egenodlade tomater till midsommar? Man vet inte det är helt galet med naturen i år.
Och om man kunde dö för en Finntorpspion, så är det risk för drunkning i det här fallet. En sådan gräddbakelse! Och om man kunde dö för en Finntorpspion, så är det risk för drunkning i det här fallet. En sådan gräddbakelse!
Gösta är mycket sömning. Jag undrar vad han har för sig om nätterna, egentligen. Gösta är mycket sömning. Jag undrar vad han har för sig om nätterna, egentligen.
Sedan åker vi på födelsedagskalas. Det blev lite konstigt med många ärenden på vägen dit och lite sen avfärd hemifrån. Tanken var att få i sig något att äta på vägen. Men det hanns inte Sedan åker vi på födelsedagskalas. Det blev lite konstigt med många ärenden på vägen dit och lite sen avfärd hemifrån. Tanken var att få i sig något att äta på vägen. Men det hanns inte
I dag hyllar vi Släktforskaren. I dag hyllar vi Släktforskaren.
Globetrottern och @TantLudd är också där. Globetrottern och @TantLudd är också där.
Och efter mackorna blir det en riktigt pampig prinsesstårta. Och efter mackorna blir det en riktigt pampig prinsesstårta.
Kisse får en gräddslick. Kisse får en gräddslick.
Födelsedagsbarnet är på ett strålande kalashumör idag. Födelsedagsbarnet är på ett strålande kalashumör idag.
Det är fint med tårta och kaffe på finporslin och finduk. Det är fint med tårta och kaffe på finporslin och finduk.
Nu finns det jordgubbar! Maken köpte på Stora Tollby. Nu fortsätter vi kalasandet med jordgubbar. Nu finns det jordgubbar! Maken köpte på Stora Tollby. Nu fortsätter vi kalasandet med jordgubbar.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/8/