Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

9 June 2018

Godmorgon! Klockan är 08.28. 40. Morgonsolen redan strålar högt på blåa himmelen. dagar utan regn och mossmattan gulnar. Godmorgon! Klockan är 08.28. 40. Morgonsolen redan strålar högt på blåa himmelen. dagar utan regn och mossmattan gulnar.
+ 16 och en god bris för tillfället. + 16 och en god bris för tillfället.
Det blir varmt och soligt som vanligt. Det blir varmt och soligt som vanligt.
I dag ska pumporna och squasharna ner i jorden. På kryckor placerar jag ut plantorna och Maken gräver ner dom. I dag ska pumporna och squasharna ner i jorden. På kryckor placerar jag ut plantorna och Maken gräver ner dom.
Pionen blommar. Pionen blommar.
Den första sommardahlian har slagit ut. Det måste ha varit rekord. Den första sommardahlian har slagit ut. Det måste ha varit rekord.
I kväll blir det lite meze-artat till middagen. Lammfärsbiffar, yufkaknyten med vitost, sallad med rödbetor, persilja och granatäpplen. Och så houmous så klart. I kväll blir det lite meze-artat till middagen. Lammfärsbiffar, yufkaknyten med vitost, sallad med rödbetor, persilja och granatäpplen. Och så houmous så klart.
Visst kan man köpa libabröd på Willys. Prisvärt och helt okej. Men med de syriska flyktingarna på Gotland kom också en affär i Visby med mat från Mellanöstern. Här kan man köpa annat bröd Visst kan man köpa libabröd på Willys. Prisvärt och helt okej. Men med de syriska flyktingarna på Gotland kom också en affär i Visby med mat från Mellanöstern. Här kan man köpa annat bröd
Nu är alla pumpor och squashar planterade. Jag har inte preventivt snigelbekämpat i år - än. Skulle tro att sniglarna håller sig i sina hålor ett tag till. I år är plantorna lite tuffare och m Nu är alla pumpor och squashar planterade. Jag har inte preventivt snigelbekämpat i år - än. Skulle tro att sniglarna håller sig i sina hålor ett tag till. I år är plantorna lite tuffare och m
Gurkorna är också planterade. Gurkorna är också planterade.
Pionerna tokblommar. Pionerna tokblommar.
I år blir det valnötter. Teorin om vartannat år håller. Det är med valnötter som med äpplen. I år blir det valnötter. Teorin om vartannat år håller. Det är med valnötter som med äpplen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/9/