Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

August 2018

Godmorgon! Ännu en het och solig och nästan vindstilla dag. Klockan är 07.48 Godmorgon! Ännu en het och solig och nästan vindstilla dag. Klockan är 07.48
+25 redan och inte mycket vind i dag, som sagt. +25 redan och inte mycket vind i dag, som sagt.
Det varnas för åskskurar. Nu har det ju börjat regna på ön, men inget faller på oss i Byn. Det varnas för åskskurar. Nu har det ju börjat regna på ön, men inget faller på oss i Byn.
Det har varit ännu en varm natt. +19 precis som svalast. Det har varit ännu en varm natt. +19 precis som svalast.
Nu är det dags att köra in till stan och lämna av Dottern och katten vid båten. Nu är det dags att köra in till stan och lämna av Dottern och katten vid båten.
Dottern packar ut katt och Maken packar ur resväska ur bilen. Dottern packar ut katt och Maken packar ur resväska ur bilen.
Sixten Katt är ju inte direkt jättehappy att åka i sin låda. Han håller sig lugn på båt, i bil och på tåg. Men buss hatar han att åka. Sixten Katt är ju inte direkt jättehappy att åka i sin låda. Han håller sig lugn på båt, i bil och på tåg. Men buss hatar han att åka.
Vi kramar Dottern. Vi kramar Dottern.
Och sedan går hon mot incheckningen. Och sedan går hon mot incheckningen.
Nu när vi ändå är här kan jag gnälla lite över hur man tänkte när man gjorde om framför terminalen. På den här smala gatan framför parkeringen är den plats där man kan stoppa för att s Nu när vi ändå är här kan jag gnälla lite över hur man tänkte när man gjorde om framför terminalen. På den här smala gatan framför parkeringen är den plats där man kan stoppa för att s
I stället har man satsat på en gigantisk öppen plats framför entrén till terminalen.I ena kanten av detta outnyttjade "torg" finns busshållplatser. Nu är det ju så att Gotland har Sveriges sä I stället har man satsat på en gigantisk öppen plats framför entrén till terminalen.I ena kanten av detta outnyttjade "torg" finns busshållplatser. Nu är det ju så att Gotland har Sveriges sä
Den här bilden är tagen från terminalbyggnaden mot gatan för hämtade och lämnande med bil, och här kan man verkligen se att det borde ha kunnat gå att göra gatan lite bredare åtminstone, uta Den här bilden är tagen från terminalbyggnaden mot gatan för hämtade och lämnande med bil, och här kan man verkligen se att det borde ha kunnat gå att göra gatan lite bredare åtminstone, uta
Sedan åkte vi till Slite och körde Mamma till vårdcentralen för årlig kontroll. Det visade sig att hon är i god form för sin ålder. Sedan åkte vi till Slite och körde Mamma till vårdcentralen för årlig kontroll. Det visade sig att hon är i god form för sin ålder.
Hemma blev det gratinerad blomkål, potatis och falukorv till middag. Hemma blev det gratinerad blomkål, potatis och falukorv till middag.
I kväll fick vi besök av Torsten och Göstas lille kamrat Charlie. I kväll fick vi besök av Torsten och Göstas lille kamrat Charlie.
Godmorgon! Soligt och varmt som vanligt. Klockan är 09.09. Godmorgon! Soligt och varmt som vanligt. Klockan är 09.09.
+27 redan! Det här är helt galet! Någon vindpust, annars rätt stilla. +27 redan! Det här är helt galet! Någon vindpust, annars rätt stilla.
Ännu en varm natt runt 19,3 som svalast. Hur ska det här sluta? Ännu en varm natt runt 19,3 som svalast. Hur ska det här sluta?
"Möjligen någon eftermiddagsskur"... Det tror jag inte på. Inte här på norr i alla fall. "Möjligen någon eftermiddagsskur"... Det tror jag inte på. Inte här på norr i alla fall.
I veckan som gick blev Dottern intervjuad i GA. De som inte känner Dottern, vet kanske inte att hon arbetar på en förening som heter Frisk & Fri. Det är en nationell förening mot ätsstörnin I veckan som gick blev Dottern intervjuad i GA. De som inte känner Dottern, vet kanske inte att hon arbetar på en förening som heter Frisk & Fri. Det är en nationell förening mot ätsstörnin
På eftermiddagen är det ungefär lika varmt inne som ute. På eftermiddagen är det ungefär lika varmt inne som ute.
Gösta har nästan domnat av i värmen. Gösta har nästan domnat av i värmen.
I går fick jag ärva min mammas alla stickor och virknålar. Här finns också arvet efter farmor med alla hennes virknålar. Nu har jag väldigt gott om virknålar och stickor; mina egna gamla, min I går fick jag ärva min mammas alla stickor och virknålar. Här finns också arvet efter farmor med alla hennes virknålar. Nu har jag väldigt gott om virknålar och stickor; mina egna gamla, min
Sent på eftermiddagen åker vi inte till stan. Jag ska klippa mig. Sedan hade vi tänkt att gå och se en artist som heter Loney Dear, som är vår Körledares storfavorit och som hon säger ska lyss Sent på eftermiddagen åker vi inte till stan. Jag ska klippa mig. Sedan hade vi tänkt att gå och se en artist som heter Loney Dear, som är vår Körledares storfavorit och som hon säger ska lyss
Klockan är 08.38. Godmorgon, det är fredag. solen strålar och det är varmt av bara helvete. Klockan är 08.38. Godmorgon, det är fredag. solen strålar och det är varmt av bara helvete.

Loading more images...