Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

10 August 2018

Godmorgon! Det har regnat! Godmorgon! Det har regnat!
Det var meningen att det skulle vara sol. Ett ganska svårbedömt väder är min bedömning. Men +22 är rätt varmt i alla fall. Det var meningen att det skulle vara sol. Ett ganska svårbedömt väder är min bedömning. Men +22 är rätt varmt i alla fall.
Och temperaturen i prognosen stämmer ganska bra överens med verkligheten. Och temperaturen i prognosen stämmer ganska bra överens med verkligheten.
SMHI spår sämre väder, men fortfarande varmt. SMHI spår sämre väder, men fortfarande varmt.
Solen kommer fram en liten stund i alla fall. Solen kommer fram en liten stund i alla fall.
Vi åker till Fårösund och morgonsimmar. Från början var det här simanläggningen på KA3. Det märks att inredningen härstammar från den tid då det var var tänkt att långa unga män skulle Vi åker till Fårösund och morgonsimmar. Från början var det här simanläggningen på KA3. Det märks att inredningen härstammar från den tid då det var var tänkt att långa unga män skulle
Men i dag är det bara Maken och jag i bassängen. En ren lyx. Men i dag är det bara Maken och jag i bassängen. En ren lyx.
Det är inte mycket regn som kom på morgonkulan i dag. Endast 1 ½ mm. Det är inte mycket regn som kom på morgonkulan i dag. Endast 1 ½ mm.
Nu har vi hängt upp vävnaden som vi köpte på utställningen i Roma och som vår kära vän Syfröken har vävt. Näckrosdammen heter den. Nu har vi hängt upp vävnaden som vi köpte på utställningen i Roma och som vår kära vän Syfröken har vävt. Näckrosdammen heter den.
I torsdags var vi i den nyöppnade matbutiken med livsmedel från Mellanöstern. Vi köpte lebne, de mjuka syrliga och salta ostarna, i chiliolja. I kväll blir det ost, bosnisk korv, oliver, hoummus, I torsdags var vi i den nyöppnade matbutiken med livsmedel från Mellanöstern. Vi köpte lebne, de mjuka syrliga och salta ostarna, i chiliolja. I kväll blir det ost, bosnisk korv, oliver, hoummus,
Det är en lite förebådande solnedgång i kväll. Det är en lite förebådande solnedgång i kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/10/