Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

11 August 2018

Godmorgon! Jag glömde att ta en morgonbild idag. Men termometern säger att det är nästan +21.Och tittar jag ut så ser jag att det är mulet. Godmorgon! Jag glömde att ta en morgonbild idag. Men termometern säger att det är nästan +21.Och tittar jag ut så ser jag att det är mulet.
Gösta drar sig i sängen.Det är ju lärdag. Gösta drar sig i sängen.Det är ju lärdag.
Maken sliter med plattorna och kanterna. Maken sliter med plattorna och kanterna.
Och jag gläds åt att hederliga Salubrin har återuppstått. Jag har otaliga bett av stickflugor, blinningar". Salubrin hjälper. Och jag gläds åt att hederliga Salubrin har återuppstått. Jag har otaliga bett av stickflugor, blinningar". Salubrin hjälper.
Molnen hopar sig, men vi åker till Ihrebaden i kväll. Ihrebaden är ju sommarrestaurangen som brann ner till grunden förra sommaren. Det var ju helt ofattbart, Ihrebaden som var bästa stället att Molnen hopar sig, men vi åker till Ihrebaden i kväll. Ihrebaden är ju sommarrestaurangen som brann ner till grunden förra sommaren. Det var ju helt ofattbart, Ihrebaden som var bästa stället att
I kväll är det säsongsavslutning. Menyn är något enklare än vanligt, men vad kan man begära? I kväll är det säsongsavslutning. Menyn är något enklare än vanligt, men vad kan man begära?
Vi har bokat bord i partytältet. Vi har bokat bord i partytältet.
Det här är första gången vi någonsin har varit lite missnöjda med maten. Det var helt enkelt lite för lite. Vi käkar en vegetarisk rätt med potatisgnocci, bönor och nötter. Det är för all Det här är första gången vi någonsin har varit lite missnöjda med maten. Det var helt enkelt lite för lite. Vi käkar en vegetarisk rätt med potatisgnocci, bönor och nötter. Det är för all
Men efterrätten var riklig och god. Chokladtryffel och jordgubbar. Men efterrätten var riklig och god. Chokladtryffel och jordgubbar.
Alla bord är upptagna och några är modiga att sätta sig utomhus i väntan på att musiken ska börja. Alla bord är upptagna och några är modiga att sätta sig utomhus i väntan på att musiken ska börja.
I kväll är det två gotländska band, med delvis gemensamma medlemmar. Nu Moon and Moonshine https://soundcloud.com/user-24016053 I kväll är det två gotländska band, med delvis gemensamma medlemmar. Nu Moon and Moonshine https://soundcloud.com/user-24016053
Men det ser extremt hotande ut. Åska, regn, storm? Men det ser extremt hotande ut. Åska, regn, storm?
Frågan är bara när det ska börja regna? Frågan är bara när det ska börja regna?
Bandet spelade här då förra året när vi var här dagarna före branden. Bandet spelade här då förra året när vi var här dagarna före branden.
Jättebra band, faktiskt. Jättebra band, faktiskt.
Rolling thunder and Moon and Moonshine, skrev jag på fejjan. Precis så är det. Rolling thunder and Moon and Moonshine, skrev jag på fejjan. Precis så är det.
Publiken sitter i partytältet. Publiken sitter i partytältet.
Och så bryter helvetet löst; åska och skyfall. Och så bryter helvetet löst; åska och skyfall.
Men bandet lirar vidare. Men bandet lirar vidare.
Nästa band är Ida Andersson Band.https://soundcloud.com/search?q=Ida%20Andersson%20Band Det här är funk, jazz, soul och lite blues. Nästa band är Ida Andersson Band.https://soundcloud.com/search?q=Ida%20Andersson%20Band Det här är funk, jazz, soul och lite blues.
I publiken sitter en äldre man, inbjuden ikväll. Gösta Lyttkens, en gotländs jazzprofil och ålderman har instiftat en fond och Ida Andersson band har fått stipendium av honom. I publiken sitter en äldre man, inbjuden ikväll. Gösta Lyttkens, en gotländs jazzprofil och ålderman har instiftat en fond och Ida Andersson band har fått stipendium av honom.
Så klart att han ska vara med och spela med bandet! Så klart att han ska vara med och spela med bandet!
Det här bandet är också jättebra. Det här bandet är också jättebra.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/11/