Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

13 August 2018

Godmorgon.Solen skiner. Klockan är 07.53. Nu är det måndag. Maken börjar sitt nya jobb idag. Godmorgon.Solen skiner. Klockan är 07.53. Nu är det måndag. Maken börjar sitt nya jobb idag.
Det är bara +12.6. Det känns väldigt kallt. Det är bara +12.6. Det känns väldigt kallt.
Det blir trädgårdsförmiddag i dag. Nu äntligen orkar jag göra något ordentligt. Värmen är slut. Det blir trädgårdsförmiddag i dag. Nu äntligen orkar jag göra något ordentligt. Värmen är slut.
Sommarblommorna i kruka på verandan behöver en genomgång. Mycket kommer att plockas bort nu. Det har blommat över för länge sedan. Sommarblommorna i kruka på verandan behöver en genomgång. Mycket kommer att plockas bort nu. Det har blommat över för länge sedan.
Zinniorna har ändå hängt med bra trots att krukorna torkat ut direkt och vi har vattnat som galningar. Men nu är det i det närmaste kört. Zinniorna har ändå hängt med bra trots att krukorna torkat ut direkt och vi har vattnat som galningar. Men nu är det i det närmaste kört.
Verandan är städad och klar. Verandan är städad och klar.
Det kommande dygnet blir svalare, blåsigare, regnigare och åskigare nu. Det kommande dygnet blir svalare, blåsigare, regnigare och åskigare nu.
Det blir söndagmiddag på en måndag idag. Vi skulle ha käkat det här i går, men det blev ju laxsalladen i stället. Vi käkar lammkotlett med grekisk fetaostpaj. Det blir söndagmiddag på en måndag idag. Vi skulle ha käkat det här i går, men det blev ju laxsalladen i stället. Vi käkar lammkotlett med grekisk fetaostpaj.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/13/