Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

14 August 2018

Godmorgon. Klockan är 08.08. Det är mulet i dag. Är det slut på sommaren nu? Godmorgon. Klockan är 08.08. Det är mulet i dag. Är det slut på sommaren nu?
Men värmen har kommit tillbaka. +18 så här på morgonen klagar jag inte på. Men värmen har kommit tillbaka. +18 så här på morgonen klagar jag inte på.
Det kan bli blåsigt och åska det närmaste dygnet. Det kan bli blåsigt och åska det närmaste dygnet.
Jag går min vanliga runda runt brottet för att träna den opererade foten på ojämnt underlag. Den stora skylten på pumphuset gjorde ändå en viss verkan på badlivet, men det finns de som inte s Jag går min vanliga runda runt brottet för att träna den opererade foten på ojämnt underlag. Den stora skylten på pumphuset gjorde ändå en viss verkan på badlivet, men det finns de som inte s
Och en annan lapp som klarat regn sitter nätt och jämt fast på de gamla stängselstolparna som inte fungerar som stängsel längre. Och en annan lapp som klarat regn sitter nätt och jämt fast på de gamla stängselstolparna som inte fungerar som stängsel längre.
Jovisst har vattnet sjunkit. Naturlig avdunstning kan man tro. Jag har svårt att tänka mig att turisterna och vi bybor har vattnat, druckit upp och duschat upp vattnet. Men helt klart är det mindre Jovisst har vattnet sjunkit. Naturlig avdunstning kan man tro. Jag har svårt att tänka mig att turisterna och vi bybor har vattnat, druckit upp och duschat upp vattnet. Men helt klart är det mindre
Den lilla båten är uppdragen på land. Vems är den? Den lilla båten är uppdragen på land. Vems är den?
Här och var en lämning efter människa. Här och var en lämning efter människa.
Där ute har någon ambitiös badare byggt upp två torn för att markera där det blir riktigt djupt. Där ute har någon ambitiös badare byggt upp två torn för att markera där det blir riktigt djupt.
Jag tar den raka stigen in i skogen och sedan ut på Fardumevägen. Jag tar den raka stigen in i skogen och sedan ut på Fardumevägen.
Hemma väntar Torsten på mig. Hemma väntar Torsten på mig.
Och Kakan så klart. Och Kakan så klart.
Nu ska jag baka med det finska kornmjölet. Nu ska jag baka med det finska kornmjölet.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/14/