Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

17 August 2018

Godmorgon igen. Solen skiner och man kan ana lite höstluft, faktiskt. trots att det är ganska varmt och skönt. Lite krispigare luft, liksom. Klockan är nu 08.36 och det är fredag. Godmorgon igen. Solen skiner och man kan ana lite höstluft, faktiskt. trots att det är ganska varmt och skönt. Lite krispigare luft, liksom. Klockan är nu 08.36 och det är fredag.
Det kommer att bli en fin dag. Det är redan +21. Det kommer att bli en fin dag. Det är redan +21.
Det kan bli regn i natt och stigande temperaturer under dagen. Det kan bli regn i natt och stigande temperaturer under dagen.
Det blir en trädgårdsförmiddag i dag. Det blir en trädgårdsförmiddag i dag.
Jag trodde att all blomning skulle ha tagit helt slut nu, men regnet har gjort att de överlever och blommar på nytt. Jag trodde att all blomning skulle ha tagit helt slut nu, men regnet har gjort att de överlever och blommar på nytt.
Men i pallkragarna har salladen gått över styr totalt. Det är dags att städa. Men i pallkragarna har salladen gått över styr totalt. Det är dags att städa.
Färdigt och uppsnyggat. Färdigt och uppsnyggat.
Fröna från Seniororna på Madeira som jag fick av @Enklabilder har klarat sig riktigt bra i det varma växthuset. Nu håller de på att mogna. Fröna från Seniororna på Madeira som jag fick av @Enklabilder har klarat sig riktigt bra i det varma växthuset. Nu håller de på att mogna.
Med alla bruna löv på marken från sommarens torka gör att det verkligen ser ut som höst. Med alla bruna löv på marken från sommarens torka gör att det verkligen ser ut som höst.
Jag städar upp framför växthuset. Det är mycket som har blommat över. Sommaren var intensiv i år. Jag städar upp framför växthuset. Det är mycket som har blommat över. Sommaren var intensiv i år.
Tomaterna har verkligen kommit igen så här på slutet. Tomaterna har verkligen kommit igen så här på slutet.
Jag lägger in lite mer gurka. Jag lägger in lite mer gurka.
Ja, och så blir det pizza så klart. Det är ju fredag. Napolitanan är för dagen förgylld med den milda chilin Beaver Dam Ja, och så blir det pizza så klart. Det är ju fredag. Napolitanan är för dagen förgylld med den milda chilin Beaver Dam

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/17/