Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

18 August 2018

Godmorgon. Solen håller sig borta. Vi har haft lite sovmorgon. Maken har ju jobbat sin första vecka efter hans långa sommarlov. Godmorgon. Solen håller sig borta. Vi har haft lite sovmorgon. Maken har ju jobbat sin första vecka efter hans långa sommarlov.
Sjöräddarna tror mera på halvmolnigt än mulet. Det är i princip vindstilla. Sjöräddarna tror mera på halvmolnigt än mulet. Det är i princip vindstilla.
Det varnas för skurar. Den sista tiden förstår man att det regnar lite som det tycker. Det varnas för skurar. Den sista tiden förstår man att det regnar lite som det tycker.
I tidningen kan man läsa att det har gått åt mer vatten än vanligt på ön. I tidningen kan man läsa att det har gått åt mer vatten än vanligt på ön.
Tekniska Förvaltningen tror att turisterna har duschat mer än vanligt för att det har varit så varmt. Men att tänka sig att Gotlands befolkning ökar enormt varje sommar och det är fler som dric Tekniska Förvaltningen tror att turisterna har duschat mer än vanligt för att det har varit så varmt. Men att tänka sig att Gotlands befolkning ökar enormt varje sommar och det är fler som dric
Så de skickar ut ett sms och påminner om vattningsförbudet till oss öbor. Och då går vattenförbrukningen ner. Ja, jo, det finns ändå en liten tanke hos förvaltningen att folk åker från ön Så de skickar ut ett sms och påminner om vattningsförbudet till oss öbor. Och då går vattenförbrukningen ner. Ja, jo, det finns ändå en liten tanke hos förvaltningen att folk åker från ön
Vi åker till Othem och tittar till Pappas grav. I den lilla förskräckliga odlingslådan lär det dyblött och luktar det jäst jord, men minipetunian jag satt dit i början av sommaren håller fort Vi åker till Othem och tittar till Pappas grav. I den lilla förskräckliga odlingslådan lär det dyblött och luktar det jäst jord, men minipetunian jag satt dit i början av sommaren håller fort
Hemma ligger Torsten och sover sin utesömn vid syrenhäcken. Hemma ligger Torsten och sover sin utesömn vid syrenhäcken.
Vi dricker eftermiddagskaffe. Vi dricker eftermiddagskaffe.
Eldningsförbudet är hävt. Nu får vi grilla igen. Eldningsförbudet är hävt. Nu får vi grilla igen.
Vi äter lammfärsbiffar med ugnsrostad potatis, sallad, tomater, gröna bönor och tzatziki. Vi äter lammfärsbiffar med ugnsrostad potatis, sallad, tomater, gröna bönor och tzatziki.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/18/