Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

19 August 2018

Godmorgon. Det är söndag. Klockan är 09.18 Vi har haft sovmorgon. Godmorgon. Det är söndag. Klockan är 09.18 Vi har haft sovmorgon.
Lite halvsoligt och lite blåst, men +18. Det är helt okej. Lite halvsoligt och lite blåst, men +18. Det är helt okej.
Det varnas för regn mot kvällen. Fast jag tvivlar. Det varnas för regn mot kvällen. Fast jag tvivlar.
Gösta vilar ut bland våra lakan. Gösta vilar ut bland våra lakan.
Maken gör äppelmos. Maken gör äppelmos.
Vi har fått många äpplen, men ack så torra och små. Men vårt "vilda" träd har som vanligt inte knusslat med användbara äpplen. Det är tidigare än vanligt att börja göra äppelmos, faktisk Vi har fått många äpplen, men ack så torra och små. Men vårt "vilda" träd har som vanligt inte knusslat med användbara äpplen. Det är tidigare än vanligt att börja göra äppelmos, faktisk
Maken går med mig på en rehabpromenad på skogsstigen´. Ja, vattenmängden i täkten har vi ju nyligen kontrollerat. Visst har den sjunkit, konstaterades för några dagar sedan. Maken går med mig på en rehabpromenad på skogsstigen´. Ja, vattenmängden i täkten har vi ju nyligen kontrollerat. Visst har den sjunkit, konstaterades för några dagar sedan.
Det är svårt att se, men nog är det någon därborta som badar vid dricksvattenuttaget igen? Någon som inte är läskunnig, kanske? Det är svårt att se, men nog är det någon därborta som badar vid dricksvattenuttaget igen? Någon som inte är läskunnig, kanske?
Ja, en egen Blå Lagun vill alla ha. Ja, en egen Blå Lagun vill alla ha.
Vi tar stigen på järnvägsbanken. Vi tar stigen på järnvägsbanken.
Det blir mycket äpplen i år. Speciellt vildaplarna har sjukt mycket frukt. Det blir mycket äpplen i år. Speciellt vildaplarna har sjukt mycket frukt.
Vi käkar en sen lunch i dag. Vi käkar en sen lunch i dag.
"Den glada sillen" heter denna goda rätt med matjesill under såstäcket. Ett måste varje sommarsäsong. "Den glada sillen" heter denna goda rätt med matjesill under såstäcket. Ett måste varje sommarsäsong.
Senare på eftermiddagen åker Maken och jag till Kaffestugan på Bungemuseet. Det är också sådant som man måste göra innan sommaren tar slut. Det är lugnt och stilla, bara vi och några sällsk Senare på eftermiddagen åker Maken och jag till Kaffestugan på Bungemuseet. Det är också sådant som man måste göra innan sommaren tar slut. Det är lugnt och stilla, bara vi och några sällsk
Det blir äppelkaka och vaniljsås till kaffet. Det blir äppelkaka och vaniljsås till kaffet.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/19/