Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

21 August 2018

Godmorgon. Ännu en strålande morgon med solsken. Klockan är 07.53. Lite lätt kylig luft i dag. Godmorgon. Ännu en strålande morgon med solsken. Klockan är 07.53. Lite lätt kylig luft i dag.
Men det verkar bli en skapligt behaglig dag med sol och ingen vind. Men det verkar bli en skapligt behaglig dag med sol och ingen vind.
" Till en början en lokal skur". Nej inte här på norr. " Till en början en lokal skur". Nej inte här på norr.
Jag gör snabbsaltad gurka. Jag gör snabbsaltad gurka.
När Maken slutar jobba åker vi in till stan och vidare till Stugan. När Maken slutar jobba åker vi in till stan och vidare till Stugan.
Vi köpte med oss pizza i år igen. Vi som håller på traditionerna har just skapat en ny tradition. Förra året gjorde vi lika samma. Vi köpte med oss pizza i år igen. Vi som håller på traditionerna har just skapat en ny tradition. Förra året gjorde vi lika samma.
Snart åker Vännen och Syfröken hem till fastlandet och vi måste hinna ses en sista gång och så ska vi hämta Syfrökens pelargoner som brukar bo på mitt pelargonhotell under vintern. Snart åker Vännen och Syfröken hem till fastlandet och vi måste hinna ses en sista gång och så ska vi hämta Syfrökens pelargoner som brukar bo på mitt pelargonhotell under vintern.
Sedan blir det efterrätt: fruktsallad och chokladpraliner med körsbär. Sedan blir det efterrätt: fruktsallad och chokladpraliner med körsbär.
Jag beundrar Syfrökens Inkakrage som jag sådde och drog upp i våras. Jag lyckas aldrig får de så fina som hon. Förklaringen är sannolikt att vi har för mycket sol överallt. Den dricker kopiö Jag beundrar Syfrökens Inkakrage som jag sådde och drog upp i våras. Jag lyckas aldrig får de så fina som hon. Förklaringen är sannolikt att vi har för mycket sol överallt. Den dricker kopiö
Och det här Silverljuset är fantastiskt! Och det här Silverljuset är fantastiskt!
Silverljus är både min och Syfrökens favorit. Den kommer tillbaka i mina sålådor nästa år. Silverljus är både min och Syfrökens favorit. Den kommer tillbaka i mina sålådor nästa år.
Ja, nu är det godbye för den här gången i Stugan. Ja, nu är det godbye för den här gången i Stugan.
Hej då Laura, Vännen och Syfröken! Hej då Laura, Vännen och Syfröken!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/21/