Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

23 August 2018

Godmorgon! I dag är det inte vilken torsdag som helst! I dag är det Makens födelsedag. Klockan är 06.02. Ja, jag vet att det är tidigt. Godmorgon! I dag är det inte vilken torsdag som helst! I dag är det Makens födelsedag. Klockan är 06.02. Ja, jag vet att det är tidigt.
+17 och sol och lätta vindar. Det blir bra. +17 och sol och lätta vindar. Det blir bra.
Det kommer att bli en riktigt fin dag. Det kommer att bli en riktigt fin dag.
Ja, må han leva, ja, må han leva...Det blir ingen frukost på sängen. Det är bara jag som tycker att det är obligatoriskt. Maken börjar tidigt och tycker att det går lika bra med finfrukost til Ja, må han leva, ja, må han leva...Det blir ingen frukost på sängen. Det är bara jag som tycker att det är obligatoriskt. Maken börjar tidigt och tycker att det går lika bra med finfrukost til
I dag packar jag en resväska. I dag packar jag en resväska.
När Maken har slutat jobba kommer han hem och hämtar mig. Vi åker ner till Slite och jag läser upp alla födelsedagshälsningar som kommit i min telefon från Finland. När Maken har slutat jobba kommer han hem och hämtar mig. Vi åker ner till Slite och jag läser upp alla födelsedagshälsningar som kommit i min telefon från Finland.
Ja, det blir så klart surströmmingsmiddag hemma hos Mamma. För dagen är hon iför en splitter ny klänning från Gudrun Sjödén. Ja, det blir så klart surströmmingsmiddag hemma hos Mamma. För dagen är hon iför en splitter ny klänning från Gudrun Sjödén.
Maken öppnar sina presenter. Det är inte många för han har fått pengar till en ny jacka från Vamlingbolaget av Mamma och mig. Han tycker inte att det heter jacka utan kavaj, f.ö. Maken öppnar sina presenter. Det är inte många för han har fått pengar till en ny jacka från Vamlingbolaget av Mamma och mig. Han tycker inte att det heter jacka utan kavaj, f.ö.
Av Mamma får han också två trisslotter som han inte vinner någonting på. Men det är ju alltid spännande att skrapa Av Mamma får han också två trisslotter som han inte vinner någonting på. Men det är ju alltid spännande att skrapa
Sedan öppnar Maken surströmmingsburken. Sedan öppnar Maken surströmmingsburken.
Det här är en perfekt födelsedagsmiddag. Varje gång. Det här är en perfekt födelsedagsmiddag. Varje gång.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/23/