Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

24 August 2018

Godmorgon! Klockan är 05.23. Solen har inte riktigt nått över trädtopparna. Det är nästan som förr i världen. Men i dag ska jag med båten. Godmorgon! Klockan är 05.23. Solen har inte riktigt nått över trädtopparna. Det är nästan som förr i världen. Men i dag ska jag med båten.
Det är en hyggligt varm morgon och inte ska det blåsa på sjön. Det är en hyggligt varm morgon och inte ska det blåsa på sjön.
Men det ska bli skurar på ön längre fram i dag. Men det ska bli skurar på ön längre fram i dag.
Maken kör mig till stan innan jobbet. Han har fått fler födelsedagshälsningar i telefonen som jag läser upp. Maken kör mig till stan innan jobbet. Han har fått fler födelsedagshälsningar i telefonen som jag läser upp.
Det blir båtfrukost i dag. Det blir båtfrukost i dag.
När jag anländer Oskarshamn på förmiddagen är det jättevarmt. Jag äter en wrap som jag köpte på båten i väntan på att det ska den buss jag ska resa med. Jag försöker övertyga en engelsk När jag anländer Oskarshamn på förmiddagen är det jättevarmt. Jag äter en wrap som jag köpte på båten i väntan på att det ska den buss jag ska resa med. Jag försöker övertyga en engelsk
Buss 30 i Kalmar Läns Trafiken tar mig och turisten till Växjö där jag ska byta till Öresundståg. Den relativt nya stationen i Växjö har rivits. Nu ska man bygga ett nytt kommunhus där. På m Buss 30 i Kalmar Läns Trafiken tar mig och turisten till Växjö där jag ska byta till Öresundståg. Den relativt nya stationen i Växjö har rivits. Nu ska man bygga ett nytt kommunhus där. På m
Jag blir hämtad på stationen av min gamla Arbetskamrat och åker hem till henne. Jag blir hämtad på stationen av min gamla Arbetskamrat och åker hem till henne.
Och så blir det middag. Lax och potatis i ugn och en god sallad. Och så blir det middag. Lax och potatis i ugn och en god sallad.
Sedan går vi på kvällspromenad i hennes kvarter. Sedan går vi på kvällspromenad i hennes kvarter.
Och det är spännande att titta in i alla trädgårdar. En del gillar betonggjuting t.ex. Och det är spännande att titta in i alla trädgårdar. En del gillar betonggjuting t.ex.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/24/