Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

29 August 2018

God morgon Malmö! I dag ska jag åka hem till ön. God morgon Malmö! I dag ska jag åka hem till ön.
Och hur gick det här egentligen till? Nu sitter jag i alla fall på tåget. Jag hann med med 45 sekunders marginal och hade tur att tåget inte gick från ett spår som det inte brukar. Arbetskamrate Och hur gick det här egentligen till? Nu sitter jag i alla fall på tåget. Jag hann med med 45 sekunders marginal och hade tur att tåget inte gick från ett spår som det inte brukar. Arbetskamrate
5 timmar senare kliver jag av på Stockholms Central. På toaletten har dom bytt den interaktiva brasan till ett interaktivt akvarium. 5 timmar senare kliver jag av på Stockholms Central. På toaletten har dom bytt den interaktiva brasan till ett interaktivt akvarium.
Jag har typ 2 timmar att spendera här och går direkt till Cityterminalen. Där brukar det vara ganska lugnt och skönt. Jag har typ 2 timmar att spendera här och går direkt till Cityterminalen. Där brukar det vara ganska lugnt och skönt.
Det blir sushi till middag på Sushiyama idag. Det blir sushi till middag på Sushiyama idag.
Nu är det bara att vänta på båtbussen. Nu är det bara att vänta på båtbussen.
Och så tar mig Destination Gotland mig över havet och hem. Och så tar mig Destination Gotland mig över havet och hem.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/29/