Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

3 August 2018

Klockan är 08.38. Godmorgon, det är fredag. solen strålar och det är varmt av bara helvete. Klockan är 08.38. Godmorgon, det är fredag. solen strålar och det är varmt av bara helvete.
+25 och någon liten vindpust är det redan denna morgon. Ska värmen aldrig ta slut? Det känns som det här ska vara för evigt. +25 och någon liten vindpust är det redan denna morgon. Ska värmen aldrig ta slut? Det känns som det här ska vara för evigt.
Maken och jag åker till simbassängen i Fårösund. Maken och jag åker till simbassängen i Fårösund.
Efter simningen har kön till Fåröfärjan redan tjocknat på. Efter simningen har kön till Fåröfärjan redan tjocknat på.
Nu tar det slut. Kö nästan ända upp till Bungemuseet. Nu tar det slut. Kö nästan ända upp till Bungemuseet.
Vi stannar där strax innan på Lekvallen och käkar lite frukost. Vi stannar där strax innan på Lekvallen och käkar lite frukost.
Sedan åker vi till kyrkogården i Othem och tittar efter om blommorna på Pappas grav lever i sin lilla bevattningslåda, som vi blev tvingade att ha redan i fjol. Det såg bra ut. Bevattningslådan Sedan åker vi till kyrkogården i Othem och tittar efter om blommorna på Pappas grav lever i sin lilla bevattningslåda, som vi blev tvingade att ha redan i fjol. Det såg bra ut. Bevattningslådan
I kväll går vi på kalas. I kväll går vi på kalas.
Det är två jubilarer som firas och firar. En 50-åring och en 60-åring. Det är två jubilarer som firas och firar. En 50-åring och en 60-åring.
Vi får en prick på handen i olika färger, så vi kan hålla ordning på vilket bord vi ska sitta vid. Vi får en prick på handen i olika färger, så vi kan hålla ordning på vilket bord vi ska sitta vid.
Och lite välkomstbål. Och lite välkomstbål.
Nu ska det minglas lite. Nu ska det minglas lite.
Det blir ett "lära-känna-på party-bingo". Alla måste går runt och fråga varandra om sådant som t.ex. "vem har bott i Köping", tills man bockat för hela sin spelplan med liknande frågor. Det blir ett "lära-känna-på party-bingo". Alla måste går runt och fråga varandra om sådant som t.ex. "vem har bott i Köping", tills man bockat för hela sin spelplan med liknande frågor.
Det var en bra inledning på kvällen. Jag hittade massor med nya kompisar som bott i Köping t.ex. Stämningen blev avspänd direkt så här i inledningen. Det var en bra inledning på kvällen. Jag hittade massor med nya kompisar som bott i Köping t.ex. Stämningen blev avspänd direkt så här i inledningen.
Vi minglar och frågar och träffar nya bekantskaper. Vi minglar och frågar och träffar nya bekantskaper.
Stickan är här i kväll. Med honom har jag gemensamt att jag gillar Maken. Stickan är här i kväll. Med honom har jag gemensamt att jag gillar Maken.
Baren är öppen. Baren är öppen.
Nu väntar alla på maten. Nu väntar alla på maten.
Och så blir det dags att äta. Och så blir det dags att äta.
Lite enkelt och gott; pastasallad, bröd, röror, inlagd lök och kallskuret. Alla håller reda på sin mugg dessutom. Lite enkelt och gott; pastasallad, bröd, röror, inlagd lök och kallskuret. Alla håller reda på sin mugg dessutom.
Alla blir nöjda och mätta. Snart går solen ner. Men det är varmt som vid Medelhavet. Alla blir nöjda och mätta. Snart går solen ner. Men det är varmt som vid Medelhavet.
Jag hittade en trött kråka. Jag hittade en trött kråka.
Det blir uppträdande. Ett för dagen ihopsatt band spelar "Wild Thing". Ja, den där med The Troggs om någon minns. Det blir uppträdande. Ett för dagen ihopsatt band spelar "Wild Thing". Ja, den där med The Troggs om någon minns.
Och lite blues med ett tillfälligt ihopsatt bluesband Och lite blues med ett tillfälligt ihopsatt bluesband
Nu kommer en av kvällens begivenhet : Teatersport Nu kommer en av kvällens begivenhet : Teatersport
Kvällens tävlingsledare känns kanske igen som Tant på kafferep? Kvällens tävlingsledare känns kanske igen som Tant på kafferep?
Kvällens två första lag får sina uppgifter. Kvällens två första lag får sina uppgifter.
Teatersport Teatersport
Teatersport Teatersport
Teatersport Teatersport
Teatersport Teatersport
Teatersport Teatersport
Nu kommer stunden då vinnarna ska koras. Nu kommer stunden då vinnarna ska koras.
Det blev så klart 50- och 60-åringens lag som vann. Det blev så klart 50- och 60-åringens lag som vann.
Nu är det mörkt och nästa inslag i underhållningen är ett pass med zumba som leds av 60-åringens systerdotter. Nu är det mörkt och nästa inslag i underhållningen är ett pass med zumba som leds av 60-åringens systerdotter.
Det är midnatt. Festen fortsätter med dans och bar, men Maken och jag promenerar hemåt. Vi orkar inte festa hela natten längre. Men det har varit en riktigt trevlig kväll i kväll. Det är midnatt. Festen fortsätter med dans och bar, men Maken och jag promenerar hemåt. Vi orkar inte festa hela natten längre. Men det har varit en riktigt trevlig kväll i kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/3/