Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

4 August 2018

Godmorgon! Det är mulet som omväxling. Klockan är 10.10. Det blir långa sovmorgnar på lördagarna numera. Godmorgon! Det är mulet som omväxling. Klockan är 10.10. Det blir långa sovmorgnar på lördagarna numera.
+25 och en solglimt säger Sjöräddarna. Några vindpustar också. +25 och en solglimt säger Sjöräddarna. Några vindpustar också.
Det talas om regn till kvällen. Men det tror vi inte på. Det talas om regn till kvällen. Men det tror vi inte på.
Maken åker till Barnmorskan och plockar svarta vinbär. Hon har alldeles för gott om dom. Maken åker till Barnmorskan och plockar svarta vinbär. Hon har alldeles för gott om dom.
Jag kokar svartvinbärsmarmelad och -sylt. Jag kokar svartvinbärsmarmelad och -sylt.
Och vem är det som har kommit på besök? Och vem är det som har kommit på besök?
Ja, rätt svarat! Det är @TantLudd . Jag säger att dom ska se glada ut när jag tar ett foto, Ja, rätt svarat! Det är @TantLudd . Jag säger att dom ska se glada ut när jag tar ett foto,
Men Maken lyder inte. Men Maken lyder inte.
Så. Nu ser det bättre ut. Så. Nu ser det bättre ut.
I kväll äter vi lammkotlett med spenatbörek och grönsaker. I turkosa skålen är något kokostjosan som Tant Ludd har gjort. I kväll äter vi lammkotlett med spenatbörek och grönsaker. I turkosa skålen är något kokostjosan som Tant Ludd har gjort.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/4/