Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

5 August 2018

Godmorgon! Ordningen är återställd. Solen skiner. Klockan är 09.39. Kom det något regn i natt? Never. Godmorgon! Ordningen är återställd. Solen skiner. Klockan är 09.39. Kom det något regn i natt? Never.
Och det är redan +25. Och det är redan +25.
Varma nätter, varma dagar, möjligen någon åskskur på ön, tror SMHI. Varma nätter, varma dagar, möjligen någon åskskur på ön, tror SMHI.
Vi är bortbjudna på lunch i dag hos Globetrotterna och Släktforskaren. Vi är bortbjudna på lunch i dag hos Globetrotterna och Släktforskaren.
Vi måste sitta i skuggan. Det är som att vara i ett annat land. Vi måste sitta i skuggan. Det är som att vara i ett annat land.
Vi får en fantastisk lunch! Ris, rostade rotfrukter, sallad och en gryta med gråärtor. Det är en baljväxt som odlades i Sverige förr https://sv.wikipedia.org/wiki/Foder%C3%A4rter och https://www Vi får en fantastisk lunch! Ris, rostade rotfrukter, sallad och en gryta med gråärtor. Det är en baljväxt som odlades i Sverige förr https://sv.wikipedia.org/wiki/Foder%C3%A4rter och https://www
Sedan blir det lite svalkande vattenmelon. Sedan blir det lite svalkande vattenmelon.
Nu kommer efterrrätten. Bär och glass. Kan inte bli bättre. Nu kommer efterrrätten. Bär och glass. Kan inte bli bättre.
Nu är det virkning som gäller. Det är sådant jag höll på med för en välsdans massa år sedan. Det är kul att ta upp det på nytt. Egentligen vill jag nu virka och kroka hela tiden.Krokning l
Silly Walk. Silly Walk.
Silly Walk. Silly Walk.
Not Silly Walk Not Silly Walk
Och så en tant. Och så en tant.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/5/