Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

6 August 2018

Nu är det måndag och vi är lediga båda två. Då går vi inte upp förrän 10.00. Lite halvmulet, men som vanligt varmt. Nu är det måndag och vi är lediga båda två. Då går vi inte upp förrän 10.00. Lite halvmulet, men som vanligt varmt.
Sol och +22 grader enligt Sjöräddarna. Sol och +22 grader enligt Sjöräddarna.
"Möjligen regn på norra Gotland" Ja, vi får väl se. "Möjligen regn på norra Gotland" Ja, vi får väl se.
Men termometern säger att det inte är fullt så varmt som prognosen från Sjöräddarna. Men det har varit +17 i natt. Men termometern säger att det inte är fullt så varmt som prognosen från Sjöräddarna. Men det har varit +17 i natt.
Det är frukost. I dag äter vi ägg. Det är frukost. I dag äter vi ägg.
Dagens projekt är den årliga vårstädningen i källaren. Den kommer inte igång förrän nu. Dagens projekt är den årliga vårstädningen i källaren. Den kommer inte igång förrän nu.
Vi får besök av den större dagsvärmaren. Det är också en söt liten kompis, precis som den brunsprötade skymningssvärmaren vi såg på Fårö härom sistens. Vi får besök av den större dagsvärmaren. Det är också en söt liten kompis, precis som den brunsprötade skymningssvärmaren vi såg på Fårö härom sistens.
Större dagsvärmare. Större dagsvärmare.
Större dagsvärmare. Större dagsvärmare.
Och så en något urblekt skogspärlemor fjäril. I år har vi haft besök av ovanligt många. Annars dominerar den silverstreckade pärlemorfjärilen vår trädgård. Och så en något urblekt skogspärlemor fjäril. I år har vi haft besök av ovanligt många. Annars dominerar den silverstreckade pärlemorfjärilen vår trädgård.
Större dagsvärmare. Större dagsvärmare.
Färdigt! Färdigt!

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/6/