Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

8 August 2018

Godmorgon! Solen strålar. Något annat väntar man sig inte nu för tiden. Klockan är snart 10.00. Godmorgon! Solen strålar. Något annat väntar man sig inte nu för tiden. Klockan är snart 10.00.
Det väntas en mild natt, lite svalare här på den östra kusten, men annars varmt på Gotland i dag också. Det väntas en mild natt, lite svalare här på den östra kusten, men annars varmt på Gotland i dag också.
Sjöräddarna beräknar att vi ska ha +26 i Byn nu. Sjöräddarna beräknar att vi ska ha +26 i Byn nu.
Men det är någon grad svalare. Om man nu kan prata om svalt. Men det är någon grad svalare. Om man nu kan prata om svalt.
Trots torkan växer gurkorna i sina odlingslimpor. Vi täckodlar och det är klokt en sommar som denna. Nu är det dags för att lägga in lite gurka. Trots torkan växer gurkorna i sina odlingslimpor. Vi täckodlar och det är klokt en sommar som denna. Nu är det dags för att lägga in lite gurka.
Svartvinbärsmarmeladen jag kokte häromdagen gick inte i hop ordentligt. Det fick bli två burkar sylt i stället, men två burkar kokar jag om och tillsätter mera pektin. Svartvinbärsmarmeladen jag kokte häromdagen gick inte i hop ordentligt. Det fick bli två burkar sylt i stället, men två burkar kokar jag om och tillsätter mera pektin.
Det är så sjukt varmt att man inte orkar göra någonting på eftermiddagen. Jag sitter i skuggan på framsidan och virkar klart mina handledsvärmare som jag började med i söndags. Det är så sjukt varmt att man inte orkar göra någonting på eftermiddagen. Jag sitter i skuggan på framsidan och virkar klart mina handledsvärmare som jag började med i söndags.
Vi käkar potatissallad och lammfärsbiffar i dag. Biffarna är stekta på spisen. Att grilla är inte att tänka på. Vi har eldningsförbud. Här har vi inte vågat grilla på hela sommaren redan f
Nu är handledsvärmarna färdiga. Nu är handledsvärmarna färdiga.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/8/