Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
7
16
20
 
 
 

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

9 August 2018

Godmorgon! Det är lite disigt i dag. Klockan är 08.33 Godmorgon! Det är lite disigt i dag. Klockan är 08.33
+ 26 redan. + 26 redan.
Åska och +25 - 30 grader idag. Luftfuktigheten börjar bli hög. Åska och +25 - 30 grader idag. Luftfuktigheten börjar bli hög.
Nu har jag hostat sedan vi var på kafferep blev förkylda. Jag kan inte sova på nätterna och letar fram en gammal flaska Cocillana Etyfin. Det måste bli ett slut på det här. Nu har jag hostat sedan vi var på kafferep blev förkylda. Jag kan inte sova på nätterna och letar fram en gammal flaska Cocillana Etyfin. Det måste bli ett slut på det här.
I dag åker vi in till stan. Det är vecka 32 vilket betyder att det är Medeltidsvecka på ön. Men vi ska göra ärenden och handla. I dag åker vi in till stan. Det är vecka 32 vilket betyder att det är Medeltidsvecka på ön. Men vi ska göra ärenden och handla.
Det är alltid mycket folk på ön sommartid. Medeltidsveckan brukar betyda ännu mera folk och då särskilt i Visby. Det är karneval och fest hela veckan. Det visar sig ännu tydligare att de hitre Det är alltid mycket folk på ön sommartid. Medeltidsveckan brukar betyda ännu mera folk och då särskilt i Visby. Det är karneval och fest hela veckan. Det visar sig ännu tydligare att de hitre
Ja, vi har också picknick i parken. Det är tröttsamt mycket folk överallt att man undviker att äta på krogen. Och eftersom det finns rester från gårdagen och vi måste börja öva på en fatti Ja, vi har också picknick i parken. Det är tröttsamt mycket folk överallt att man undviker att äta på krogen. Och eftersom det finns rester från gårdagen och vi måste börja öva på en fatti
Sedan ger vi oss ner till innerstaden. Sedan ger vi oss ner till innerstaden.
Medeltiden är här. Man ser övervarma medeltidsmänniskor överallt. Medeltiden är här. Man ser övervarma medeltidsmänniskor överallt.
Man söker sig till skuggan om man kan. Man söker sig till skuggan om man kan.
Man söker sig till skuggan om man kan. Man söker sig till skuggan om man kan.
Eftersom vi ändå kör lågbudget i dag går vi på det kristna bokkaféet precis innanför Österport. Det är en gammal klassiker där du får en ordentlig och helt nygjord macka med kaffe för 45 Eftersom vi ändå kör lågbudget i dag går vi på det kristna bokkaféet precis innanför Österport. Det är en gammal klassiker där du får en ordentlig och helt nygjord macka med kaffe för 45
Sedan vänder vi hemåt. Sedan vänder vi hemåt.
I kväll blir det lökströmming från Sysne. Alla tiders gotländska specialitet som blir allt mer sällsynt. Nu är det bara i fiskaffären i Sysne på Östergarnslandet som man kan få lök- och kr I kväll blir det lökströmming från Sysne. Alla tiders gotländska specialitet som blir allt mer sällsynt. Nu är det bara i fiskaffären i Sysne på Östergarnslandet som man kan få lök- och kr
Torsten gillar också lökströmming. Torsten gillar också lökströmming.
Torsten gillar också lökströmming. Torsten gillar också lökströmming.
Torsten gillar också lökströmming. Torsten gillar också lökströmming.
Jag har köpt mig en solfjäder i trä på Tradera. Bra investering. Jag har köpt mig en solfjäder i trä på Tradera. Bra investering.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/8/9/