Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

September 2018

Godmorgon! Solen skiner. Det är lördag och ny månad. Klockan är 09.26 Godmorgon! Solen skiner. Det är lördag och ny månad. Klockan är 09.26
+18, så här på förmiddagen är godkänt. Det är i princip vindstilla. +18, så här på förmiddagen är godkänt. Det är i princip vindstilla.
Men det verkar bli en ostadig dag. Men det verkar bli en ostadig dag.
Maken får sin försenade födelsedagspresent av Dottern vid frukosten. Maken får sin försenade födelsedagspresent av Dottern vid frukosten.
Och vips regnar det. Och vips regnar det.
Och snart står regnet som spön i backen. Och snart står regnet som spön i backen.
Nattens och förmiddagens regn ger 21 mm. Inte illa! Nattens och förmiddagens regn ger 21 mm. Inte illa!
Nu kör Maken och jag Dottern till kyrkan. Hon ska ju på bröllop. Nu kör Maken och jag Dottern till kyrkan. Hon ska ju på bröllop.
Jag och Maken är med under själva vigseln. Jag har blivit ombedd att ta bilder på brudparet. Jag och Maken är med under själva vigseln. Jag har blivit ombedd att ta bilder på brudparet.
Regnet höll sig borta under själva bröllopet. Jag är tacksam och lättad att det gick att ta alla gruppfoton och bröllopsfotona utomhus. Det är ett turbulent väder och molnen är mörka, men in Regnet höll sig borta under själva bröllopet. Jag är tacksam och lättad att det gick att ta alla gruppfoton och bröllopsfotona utomhus. Det är ett turbulent väder och molnen är mörka, men in
Maken och jag åker och äter middag för vi ska inte vara med på själva bröllopsfesten, det är bara släkten och de allra närmaste vännerna. I sommar har vi fått en indisk restaurang i Fårös Maken och jag åker och äter middag för vi ska inte vara med på själva bröllopsfesten, det är bara släkten och de allra närmaste vännerna. I sommar har vi fått en indisk restaurang i Fårös
Här har det en gång för länge sedan varit en affär. Det är trevligt att det fina golvet har fått vara kvart under alla krogar och restauranger det har varit här sedan den affären upphörde. Här har det en gång för länge sedan varit en affär. Det är trevligt att det fina golvet har fått vara kvart under alla krogar och restauranger det har varit här sedan den affären upphörde.
Maken äter en lammgryta med mycket smakstark sås. Jag äter panir med paprika. Maken äter en lammgryta med mycket smakstark sås. Jag äter panir med paprika.
Och maten är förträfflig. Faktiskt den godaste indiska mat jag ätit utanför Indien förutom en liten indisk restaurang i Bodmin, Cornwall för 15 år sedan. Servitören kom från Chandigarh och b Och maten är förträfflig. Faktiskt den godaste indiska mat jag ätit utanför Indien förutom en liten indisk restaurang i Bodmin, Cornwall för 15 år sedan. Servitören kom från Chandigarh och b
På menyn fanns indiska sötsaker som man sällan ser på indiska restauranger i Sverige. På menyn fanns indiska sötsaker som man sällan ser på indiska restauranger i Sverige.
Vi åt Gulaab och Rasgulla. Vi åt Gulaab och Rasgulla.
Godmorgon! Solen skiner och klockan är 08.53. Godmorgon! Solen skiner och klockan är 08.53.
+17, solsken och nästan vindstilla. Det ser lovande ut. +17, solsken och nästan vindstilla. Det ser lovande ut.
Och det ser ut att kunna hålla i sig hela dagen. +22 utlovas. Och det ser ut att kunna hålla i sig hela dagen. +22 utlovas.
Så vi tar tillfället i akt att åka på Fårö. Så vi tar tillfället i akt att åka på Fårö.
Vi åker direkt upp till Ekeviken. Det är i princip folktomt. Så här är Fårö som bäst. Vi åker direkt upp till Ekeviken. Det är i princip folktomt. Så här är Fårö som bäst.
Jag känner på vattnet. Jag känner på vattnet.
Maken badar. Maken badar.
Här är bildbeviset för att jag badat fötterna. Här är bildbeviset för att jag badat fötterna.
Här är en nybadad Make. Här är en nybadad Make.

Loading more images...