Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

10 September 2018

Måndag morgon och klockan är 08.30. Solen strålar. Ännu en behaglig dag väntar. Måndag morgon och klockan är 08.30. Solen strålar. Ännu en behaglig dag väntar.
Det är behagliga +17 redan. Det är behagliga +17 redan.
Men det kan bli skurar och det ska mulna på i dag. Men varmt kommer det att bli i alla fall. Men det kan bli skurar och det ska mulna på i dag. Men varmt kommer det att bli i alla fall.
Gösta fick stanna inne och sova ruset av sig under lördagskvällen och -natten. När vi kom hem från Hellvi på morgonen fick han gå ut. Självklart blev han överlycklig. Gösta fick stanna inne och sova ruset av sig under lördagskvällen och -natten. När vi kom hem från Hellvi på morgonen fick han gå ut. Självklart blev han överlycklig.
Gösta är pigg som en mört. Nu är det bara penicillin två gånger om dagen i en vecka och lite sårvård med Lotagen som gäller. Gösta är pigg som en mört. Nu är det bara penicillin två gånger om dagen i en vecka och lite sårvård med Lotagen som gäller.
Nu är bad livet över i brottet. Tack och lov, säger jag. Det var länge sedan jag gick en sväng här. Nu är bad livet över i brottet. Tack och lov, säger jag. Det var länge sedan jag gick en sväng här.
Efter torkan och när det började regna lite grann och temperaturerna inte var lika sjukt höga har liksom naturen börjat om på nytt. Här växer en liten ensam blå akleja som brukar blomma i slut Efter torkan och när det började regna lite grann och temperaturerna inte var lika sjukt höga har liksom naturen börjat om på nytt. Här växer en liten ensam blå akleja som brukar blomma i slut
Vattenståndet ser ut som det har gjort den sista månaden. Vattenståndet ser ut som det har gjort den sista månaden.
Nu har djuren bete igen. Jag tog en bild på den här hagen för drygt en månad sedan och vem kunde tro att det skulle grönska igen. Nu har djuren bete igen. Jag tog en bild på den här hagen för drygt en månad sedan och vem kunde tro att det skulle grönska igen.
Någon har gjort en mystisk dekoration på vägen med hjälp av vildäpplen. Någon har gjort en mystisk dekoration på vägen med hjälp av vildäpplen.
Och inte trodde jag att det skulle bli några buketter i år alls, men nu börjar höstblommorna komma stort. Och inte trodde jag att det skulle bli några buketter i år alls, men nu börjar höstblommorna komma stort.
Och i komposten blommar en amaryllis som jag kastat för den var helt tom och torr. Och i komposten blommar en amaryllis som jag kastat för den var helt tom och torr.
Nu är Körsbärsbenvedens frukter mogna och har öppnat sig, så att det lilla orange fröet hänger ut. Nu är Körsbärsbenvedens frukter mogna och har öppnat sig, så att det lilla orange fröet hänger ut.
I kväll blir det kåldolmar med spetskål och lammfärs. Hur gott som helst. I kväll blir det kåldolmar med spetskål och lammfärs. Hur gott som helst.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/10/