Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

11 September 2018

Godmorgon! Ännu en ny dag. Ibland vaknar man tidigt utan att man planerat det. Klockan är 06.35 I dag är det den 11 september, detta belastade datumhttps://sv.wikipedia.org/wiki/11_september . Godmorgon! Ännu en ny dag. Ibland vaknar man tidigt utan att man planerat det. Klockan är 06.35 I dag är det den 11 september, detta belastade datumhttps://sv.wikipedia.org/wiki/11_september .
Vindstilla och redan +14, denna tidiga morgon. Vindstilla och redan +14, denna tidiga morgon.
Men det ska bli mulet och regna eventuellt och du sjunker temperaturen. Men det ska bli mulet och regna eventuellt och du sjunker temperaturen.
I morgontidningen står det att författaren Sven Wernström är död. Han var väldigt gammal och i samma generation som vår vän Författaren som gick bort för några år sedan. På 70-talet var h I morgontidningen står det att författaren Sven Wernström är död. Han var väldigt gammal och i samma generation som vår vän Författaren som gick bort för några år sedan. På 70-talet var h
Kissemiss har börjat flytta in. Kissemiss har börjat flytta in.
I dag blir det trädgårdsarbete I dag blir det trädgårdsarbete
Jag är fortfarande sjukt nöjd över hur fint äppelträdet blev. Jag är fortfarande sjukt nöjd över hur fint äppelträdet blev.
Min följeslagare och mitt trädgårdssällskap i dag är Torsten. Min följeslagare och mitt trädgårdssällskap i dag är Torsten.
Min följeslagare och mitt trädgårdssällskap i dag är Torsten. Han roar sig med fågelskådning. Min följeslagare och mitt trädgårdssällskap i dag är Torsten. Han roar sig med fågelskådning.
I år åldras inte perennerna särskilt vackert. I år åldras inte perennerna särskilt vackert.
Och det ser rätt kalt ut när jag håller på med att renovera rabatterna. Och det ser rätt kalt ut när jag håller på med att renovera rabatterna.
Och så blev det strömavbrott igen. Och så blev det strömavbrott igen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/11/