Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

12 September 2018

Godmorgon! En mulen morgon och klockan är 07.09 Godmorgon! En mulen morgon och klockan är 07.09
Lite blåsigt och mulet och halvvarmt är det just nu. Lite blåsigt och mulet och halvvarmt är det just nu.
Och så ser det ut att vara hela dagen. Och så ser det ut att vara hela dagen.
Och vem har vi i fällan i dag då? Jo, det är Garvin. Och vem har vi i fällan i dag då? Jo, det är Garvin.
Här sitter han med ett sår i nyllet. Var det honom som Gösta slogs med?. Det stämmer ändå inte riktigt, för den katt Maken såg i mörkret var mörk och mycket större. Garvin är ingen stor ki Här sitter han med ett sår i nyllet. Var det honom som Gösta slogs med?. Det stämmer ändå inte riktigt, för den katt Maken såg i mörkret var mörk och mycket större. Garvin är ingen stor ki
Stackars Garvin. Jag sms:ade hans Matte direkt och efter en timme kom hennes pappa körande och tog med sig Garvin. Matte är överlycklig för att Garvin är tillbaka. Vad var det jag sa? Nu funderar Stackars Garvin. Jag sms:ade hans Matte direkt och efter en timme kom hennes pappa körande och tog med sig Garvin. Matte är överlycklig för att Garvin är tillbaka. Vad var det jag sa? Nu funderar
I tidningen kan man också läsa om Ojnareskogen. Nu var det några år sedan kampen om Ojnareskogen startade. Skogen vaktades av aktivister som fick bäras bort av polisen. I tidningen kan man också läsa om Ojnareskogen. Nu var det några år sedan kampen om Ojnareskogen startade. Skogen vaktades av aktivister som fick bäras bort av polisen.
Och i tidningen står det att GEAB har haft många strömavbrott den sista tiden. Och i tidningen står det att GEAB har haft många strömavbrott den sista tiden.
Ja, det blir trädgårdsdag i dag även om vädret hade kunnat vara trevligare. Ja, det blir trädgårdsdag i dag även om vädret hade kunnat vara trevligare.
De gula rudbeckorna Cheyenne Spirit, flyttade jag. Sorten har mycket starka färger, som bleknar snyggt på hösten. De gula var låga och hade inte rätt färg i tillsammans med andra växter, där d De gula rudbeckorna Cheyenne Spirit, flyttade jag. Sorten har mycket starka färger, som bleknar snyggt på hösten. De gula var låga och hade inte rätt färg i tillsammans med andra växter, där d
Det har kommit 1,5 mm regn i natt. Det var inte mycket. Det har kommit 1,5 mm regn i natt. Det var inte mycket.
Jag fortsätter att dela nävor. Det blir väldigt mycket över och jag jordslår en del för att ge bort. Jag fortsätter att dela nävor. Det blir väldigt mycket över och jag jordslår en del för att ge bort.
I går kokade Maken äppelmos. Jag paketerar det kalla moset i dag. Klockan hann bli mycket och det svalnade långsamt och vi ville gå och sova när allt var klart i går. Nu får det här vara det s I går kokade Maken äppelmos. Jag paketerar det kalla moset i dag. Klockan hann bli mycket och det svalnade långsamt och vi ville gå och sova när allt var klart i går. Nu får det här vara det s
På kvällen får jag lift till Kören. Maken har personalmöte och kan inte åka dit i kväll. Men på vägen gör min chaufför ett ärende på västra sidan om ön. Det blåser helt sjukt mycket h
Medan min chaufför gör sitt ärende passar jag på att umgås med en trevlig katt. Medan min chaufför gör sitt ärende passar jag på att umgås med en trevlig katt.
Röd och fin och med vita ben som vår gamle Klas. Röd och fin och med vita ben som vår gamle Klas.
Men katten vill inte bli fotograferade framifrån! Den vänder ryggen åt mig hela tiden! Men katten vill inte bli fotograferade framifrån! Den vänder ryggen åt mig hela tiden!
Men vad är nu detta!? Katten är en honkatt! Nästan alla röda katter är hankatter och har en mamma som är trefärgad; röd, svart/brun vit. En röd honkatt är väldigt ovanligt. Men vad är nu detta!? Katten är en honkatt! Nästan alla röda katter är hankatter och har en mamma som är trefärgad; röd, svart/brun vit. En röd honkatt är väldigt ovanligt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/12/