Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

14 September 2018

Solen är på väg upp. I dag är jag tidigt uppe. Solen är på väg upp. I dag är jag tidigt uppe.
Godmorgon! Klockan är 06.49. I dag har jag lite att pyssla med. Godmorgon! Klockan är 06.49. I dag har jag lite att pyssla med.
Det blir ganska soligt och ingen vind just nu. Våghöjden är bara 0,5 m och vi har högtryck. Det blir ganska soligt och ingen vind just nu. Våghöjden är bara 0,5 m och vi har högtryck.
Frisk sydvästlig vind för den här dagen, säger SMHI. Frisk sydvästlig vind för den här dagen, säger SMHI.
När Maken åkt till jobbet fixar jag i huset och packar. Sedan kommer han hem och hämtar mig. I stan åker vi och plockar upp Makens snälla Arbetskamrat som numera är pensionär. Hon har också en När Maken åkt till jobbet fixar jag i huset och packar. Sedan kommer han hem och hämtar mig. I stan åker vi och plockar upp Makens snälla Arbetskamrat som numera är pensionär. Hon har också en
Vi kommer ombord så småningom och Arbetskamraten bjuder oss på middag. Jag äter lax med teriyakisås, wasabigucka. grönsker med kvarngryn. Det är riktigt gott. Vi kommer ombord så småningom och Arbetskamraten bjuder oss på middag. Jag äter lax med teriyakisås, wasabigucka. grönsker med kvarngryn. Det är riktigt gott.
Nu är vi framme i Nynäshamn. Vi hamnade allra längst fram och allra först i båten. Nu är vi framme i Nynäshamn. Vi hamnade allra längst fram och allra först i båten.
Vi får se när luckan fälls ned. Vi får se när luckan fälls ned.
Och personalen som ska lossa och lasta oss bilar kommer ombord. Vi kör av som första bil, men hamnar sedan i ett nytt kaos. Den här gången med polska långtradare som liksom har parkerat i bredd i Och personalen som ska lossa och lasta oss bilar kommer ombord. Vi kör av som första bil, men hamnar sedan i ett nytt kaos. Den här gången med polska långtradare som liksom har parkerat i bredd i
Vi stannar till vid macken i Sillekrog som vanligt. Vi stannar till vid macken i Sillekrog som vanligt.
Det är nödvändigt att fylla på med koffein och socker. Inte bara chauffören behöver det. Det är nödvändigt att fylla på med koffein och socker. Inte bara chauffören behöver det.
På Korsgatan väntar Sixten. På Korsgatan väntar Sixten.
Ja, Kisse passar på när vi har annat för sig. Sixten vill gärna smaka på maten på bordet. Nu när han är så gammal har han tagit sig nya friheter. Ingen ordning alls här. Ja, Kisse passar på när vi har annat för sig. Sixten vill gärna smaka på maten på bordet. Nu när han är så gammal har han tagit sig nya friheter. Ingen ordning alls här.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/14/