Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

3 September 2018

Godmorgon! Ännu en ny dag i pensionärslivet. Klockan är 07.56. Det är skillnad mot att stiga upp i svinottan före 05.00. Maken kör Dottern till morgonbåten. Godmorgon! Ännu en ny dag i pensionärslivet. Klockan är 07.56. Det är skillnad mot att stiga upp i svinottan före 05.00. Maken kör Dottern till morgonbåten.
Ännu är det inte så varmt, men det ser ändå lovande ut. Ännu är det inte så varmt, men det ser ändå lovande ut.
Och det ska bli varmare. Lika varmt som igår Och det ska bli varmare. Lika varmt som igår
Det blir en trädgårdsdag i dag. I alla fall en trädgårdsförmiddag. Nu har det börjat växa överallt när regnet har kommit. Det är plantor som ska delas och det är ogräs som ska rensas nu. Det blir en trädgårdsdag i dag. I alla fall en trädgårdsförmiddag. Nu har det börjat växa överallt när regnet har kommit. Det är plantor som ska delas och det är ogräs som ska rensas nu.
Chilin som jag frön av @Enklabilder och som kommer från hans Maderianska granndamer och har dragit upp är de chili och paprikor som klarat sig bäst i växthuset. De är senare än de andra sortern Chilin som jag frön av @Enklabilder och som kommer från hans Maderianska granndamer och har dragit upp är de chili och paprikor som klarat sig bäst i växthuset. De är senare än de andra sortern

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/3/