Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

4 September 2018

Godmorgon! Ännu en vacker morgon. Klockan är 07.28 Godmorgon! Ännu en vacker morgon. Klockan är 07.28
Väldigt lite vind och +17 redan så här dags, är inte alls illa. Väldigt lite vind och +17 redan så här dags, är inte alls illa.
Men det friskar på frampå dagen, men temperaturen blir helt rätt. Men det friskar på frampå dagen, men temperaturen blir helt rätt.
Nu tar jag det säkra för det osäkra. I de dagliga rutinerna ingår det att se till att det finns en termos med varmt vatten, med tanker på alla strömavbrott som man inte har en aning om hur läng Nu tar jag det säkra för det osäkra. I de dagliga rutinerna ingår det att se till att det finns en termos med varmt vatten, med tanker på alla strömavbrott som man inte har en aning om hur läng
I dag ska jag baka. Fan ta GEAB om de okontrollerat bryter strömmen på förmiddagen. I dag ska jag baka. Fan ta GEAB om de okontrollerat bryter strömmen på förmiddagen.
Det här är min nya kompis. I degbunken jäser degen. Små, lätta degar kan väl knådas med hjälp av elvispen fortfarande, men stora degar och degar med grovt mjöl behöver ordentliga doningar. Det här är min nya kompis. I degbunken jäser degen. Små, lätta degar kan väl knådas med hjälp av elvispen fortfarande, men stora degar och degar med grovt mjöl behöver ordentliga doningar.
Jag plockar plommon hos Kakans människor. Jag plockar plommon hos Kakans människor.
Det blev en hel del rågbullar av dagens bak. Det blev en hel del rågbullar av dagens bak.
I present av min gamla Arbetskamrat fick jag den här boken. I somras sa hon att hon tyckte att jag har gått ner i vikt. Jag sa då att jag gärna är en tjock tant. Jag har övat länge på tantroll I present av min gamla Arbetskamrat fick jag den här boken. I somras sa hon att hon tyckte att jag har gått ner i vikt. Jag sa då att jag gärna är en tjock tant. Jag har övat länge på tantroll
En pulsvärmare krokad på tåget mot Malmö. En pulsvärmare krokad på tåget från Stockholm. Det vita garnet hittade jag i mina lådor. Det har jag spunnit själv runt 1990. Jag tvättade det aldr En pulsvärmare krokad på tåget mot Malmö. En pulsvärmare krokad på tåget från Stockholm. Det vita garnet hittade jag i mina lådor. Det har jag spunnit själv runt 1990. Jag tvättade det aldr

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/4/