Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

5 September 2018

Godmorgon. Så blev det en mulen dag idag. Godmorgon. Så blev det en mulen dag idag.
Det är +18 och mulet med en och annan vindpust just nu. Det är +18 och mulet med en och annan vindpust just nu.
Men det blir riktigt varmt i dag. Men det blir riktigt varmt i dag.
Det blir en trädgårdag i dag. Det är mycket nu och det växer av bara tusan. Det blir en trädgårdag i dag. Det är mycket nu och det växer av bara tusan.
När jag varit borta har den fina fläkten och termostaten havererat. När jag varit borta har den fina fläkten och termostaten havererat.
Här har det brunnit. Här har det brunnit.
Både termostat och fläkt helt kassa. Det är två års garanti, så det är bara att reklamera. Både termostat och fläkt helt kassa. Det är två års garanti, så det är bara att reklamera.
I går delade jag ett jättebestånd med näva och planterade den låga höstastern jag köpte på Tirups Örtagård. I går delade jag ett jättebestånd med näva och planterade den låga höstastern jag köpte på Tirups Örtagård.
Och här blev en nyplantering i fjol, efter det att jag gett de purpurröda irisarna sparken. Jag vet inte om det blev så himla bra. Det får jag se när det fått växa till sig lite. Den här somma Och här blev en nyplantering i fjol, efter det att jag gett de purpurröda irisarna sparken. Jag vet inte om det blev så himla bra. Det får jag se när det fått växa till sig lite. Den här somma
Men jag köpte en liten låg kärleksört på Örtagården också, som gillar riktgigt torra lägen. Så den här placeringen borde den gilla; torrast i trädgården. Men jag köpte en liten låg kärleksört på Örtagården också, som gillar riktgigt torra lägen. Så den här placeringen borde den gilla; torrast i trädgården.
Gösta är mitt sällskap i dag. Gösta är mitt sällskap i dag.
I dag ska jag dela fler nävor. I dag ska jag dela fler nävor.
Nu är det klart! Nu är det klart!
Gösta har varit min kompis hela dagen. Gösta har varit min kompis hela dagen.
Ja, så var det plommonen då. Det blev även några burkar plommonmarmelad kokt i dag. Ja, så var det plommonen då. Det blev även några burkar plommonmarmelad kokt i dag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/5/