Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

September 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
9
27
 

October 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
23
29
 
 
 
 
 

8 September 2018

Godmorgon! Klockan är 07.48. Ingen sovmorgon här inte. Solen skiner. Godmorgon! Klockan är 07.48. Ingen sovmorgon här inte. Solen skiner.
Det ser lovande ut. Det är en strålande varm morgon. Som mitt i sommaren faktiskt. Det ser lovande ut. Det är en strålande varm morgon. Som mitt i sommaren faktiskt.
Men det ska bli åska och regnskurar längre fram på dagen. Men det ska bli åska och regnskurar längre fram på dagen.
För bra precis ett år sedan infångades lille Garvin i en kattfälla i vår vedbod. Han rymde från sommarferie i norra delen av socknen när han bara var 10 månader. Efter två månader blev han s För bra precis ett år sedan infångades lille Garvin i en kattfälla i vår vedbod. Han rymde från sommarferie i norra delen av socknen när han bara var 10 månader. Efter två månader blev han s
Nästa katt i bur är Gösta. Nästa katt i bur är Gösta.
Han ska få besöka veterinären. Han ska få besöka veterinären.
Han får lite droger så han blir lite medgörligare. Måste säga att han skötte sig utmärkt innan han blev så här lugn. Han får lite droger så han blir lite medgörligare. Måste säga att han skötte sig utmärkt innan han blev så här lugn.
Det är Veterinär Peter, våra djurs livmedikus, som får sköta Gösta i dag. Vilken tur vi hade att det var han som jobbade i dag! Han är inte så pjoskig och är bra på katter. Man ska inte krå Det är Veterinär Peter, våra djurs livmedikus, som får sköta Gösta i dag. Vilken tur vi hade att det var han som jobbade i dag! Han är inte så pjoskig och är bra på katter. Man ska inte krå
Gösta är nu hemma igen och lite trött. Veterinär Peter säger att han kan gå ut som vanligt när han har sovit ruset av sig. Gösta är nu hemma igen och lite trött. Veterinär Peter säger att han kan gå ut som vanligt när han har sovit ruset av sig.
Han ser ju lite konstig ut med sin rakade svans. När han går runt ser han nästan ut som en ökenräv. I dag skulle vi egentligen har varit med på ett födelsedagsupptåg hela dagen, men det gick j Han ser ju lite konstig ut med sin rakade svans. När han går runt ser han nästan ut som en ökenräv. I dag skulle vi egentligen har varit med på ett födelsedagsupptåg hela dagen, men det gick j
Men vi hinner att vara med på husmanskostsbuffén på kvällen. Vi håller till i den gamla gympasalen i Hellvi Skola, numera förskola, bibliotek, vandrarhem och byggdegård. Men vi hinner att vara med på husmanskostsbuffén på kvällen. Vi håller till i den gamla gympasalen i Hellvi Skola, numera förskola, bibliotek, vandrarhem och byggdegård.
I köket fixas maten som alla har tagit med sig. Det blir så klart knytkalasfest som vanligt. I köket fixas maten som alla har tagit med sig. Det blir så klart knytkalasfest som vanligt.
Och här är buffén med 60-åringens favoriter Och här är buffén med 60-åringens favoriter
Men alla äter inte den köttbaserade husmanskosten, så de äter en fin sallad i stället. Vacker som en tavla. Men alla äter inte den köttbaserade husmanskosten, så de äter en fin sallad i stället. Vacker som en tavla.
Men 60-åringen tar för sig av de hemkokta bruna bönorna. Men 60-åringen tar för sig av de hemkokta bruna bönorna.
Nu kan festen börja. Nu kan festen börja.
Första tallriken består av bruna bönor och fläsk. Men jag hoppar gärna över fläsk, så jag tog korv i stället. Första tallriken består av bruna bönor och fläsk. Men jag hoppar gärna över fläsk, så jag tog korv i stället.
På andra tallriken har jag lite pölsa och rödbetor, stuvad potatis. Det skulle egentligen vara isterband, men i det här fallet blev det lettiska korvar. De var också goda. På andra tallriken har jag lite pölsa och rödbetor, stuvad potatis. Det skulle egentligen vara isterband, men i det här fallet blev det lettiska korvar. De var också goda.
Sedan ska Maken och jag genomföra vår uppgifter som vi skulle ha gjort under dagen. Sedan ska Maken och jag genomföra vår uppgifter som vi skulle ha gjort under dagen.
Sedan ska Maken och jag genomföra vår uppgifter som vi skulle ha gjort under dagen. Sedan ska Maken och jag genomföra vår uppgifter som vi skulle ha gjort under dagen.
Det blir krusbärskräm till efterrätt. Det blir krusbärskräm till efterrätt.
Ja, det ska ju vara mjölk till kräm, men det hoppade jag över. Ja, det ska ju vara mjölk till kräm, men det hoppade jag över.
Sedan kalasar vi hela natten. Några av oss övernattar på golvet i de olika gamla skolsalarna. Sedan kalasar vi hela natten. Några av oss övernattar på golvet i de olika gamla skolsalarna.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/9/8/