Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

12 January

Vi är nästan uppe med tuppen i dag. Klockan är 08.13. Solen är på väg upp. Vi är nästan uppe med tuppen i dag. Klockan är 08.13. Solen är på väg upp.
Kissarna är på väg ut. Kissarna är på väg ut.
Klart och nollgradig för tillfället. Ingen vind. Klart och nollgradig för tillfället. Ingen vind.
Det blir en lite kall med fin dag i dag. Det blir en lite kall med fin dag i dag.
Nu är det slut med julamaryllisarna. Nu återstår det om jag kan återanvända dom nästa år igen om jag fjäskar med dom efter alla konstens regler som att ge dom kaffe och en egen plats i solen i Nu är det slut med julamaryllisarna. Nu återstår det om jag kan återanvända dom nästa år igen om jag fjäskar med dom efter alla konstens regler som att ge dom kaffe och en egen plats i solen i
I dag ska Maken och jag göra en inköpsresa och göra av med mycket pengar. Första anhalt på väg mot stan är Stora Tollby, där vi köper ett mindre lager av potatis och rotfrukter. I dag ska Maken och jag göra en inköpsresa och göra av med mycket pengar. Första anhalt på väg mot stan är Stora Tollby, där vi köper ett mindre lager av potatis och rotfrukter.
Men vi börjar med att tvätta bilen när vi kommer till stan. Men vi börjar med att tvätta bilen när vi kommer till stan.
Och det är ju alltid lika underhållande att göra detta. Sedan åker vi ner till Lantmännen, nej Granngården och köper fågelfrö. Och det är ju alltid lika underhållande att göra detta. Sedan åker vi ner till Lantmännen, nej Granngården och köper fågelfrö.
Men först ett stop på Cirkel K på Söder, för att käka en korv på väg dit. Det här är vårt stamställe. En bensinmack med stamkunder och trivsam atmosfär, hur konstigt det än låter. Vi ä Men först ett stop på Cirkel K på Söder, för att käka en korv på väg dit. Det här är vårt stamställe. En bensinmack med stamkunder och trivsam atmosfär, hur konstigt det än låter. Vi ä
Sedan köper vi fågelfrö. Sedan köper vi fågelfrö.
Och några ärenden i innerstaden. Maken går till ostaffären och jag går till Kränku. Och några ärenden i innerstaden. Maken går till ostaffären och jag går till Kränku.
Innerstaden är ganska folktom en sådan här lördagseftermiddag i mitten av janurari. Rätt dött, faktiskt. Innerstaden är ganska folktom en sådan här lördagseftermiddag i mitten av janurari. Rätt dött, faktiskt.
Vi avslutar med en storhandel på Willys. Vi avslutar med en storhandel på Willys.
Och nu finns det tulpaner! Och nu finns det tulpaner!
Men besvikelsen är stor. De står inte i vatten. Det blir inga tulpaner i dag. Men besvikelsen är stor. De står inte i vatten. Det blir inga tulpaner i dag.
Sedan packar vi bilen med kassar och far hem till norr. Sedan packar vi bilen med kassar och far hem till norr.
I dag har Maken fått använda sina flergångspåsar till frukt och grönt som han fick i julklapp av Dottern. Han går ju in för plastreducering. I dag har Maken fått använda sina flergångspåsar till frukt och grönt som han fick i julklapp av Dottern. Han går ju in för plastreducering.
Medan vi har varit borta har Bröderna legat inomhus i sängen och trynat hela dagen. Medan vi har varit borta har Bröderna legat inomhus i sängen och trynat hela dagen.
I dag är det Maken som lagar middag. I dag är det Maken som lagar middag.
Det blir marinerad rådjursbog i lergryta och jordärtskocksgratäng och fin vintersallad som vi köpte på Willys i dag. På toppen av gratängen ska det vara smulat dagsgammalt vitt bröd, men vi gl Det blir marinerad rådjursbog i lergryta och jordärtskocksgratäng och fin vintersallad som vi köpte på Willys i dag. På toppen av gratängen ska det vara smulat dagsgammalt vitt bröd, men vi gl
Till kaffet efteråt smakade vi på körsbären i choklad som också var en julklapp från Dottern. Körsbär och mörk choklad slår allt. Till kaffet efteråt smakade vi på körsbären i choklad som också var en julklapp från Dottern. Körsbär och mörk choklad slår allt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/12/