Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

16 January

Klockan är 06.48. Vi har fortfarande snö. Gösta är på väg ut. Godmorgon! Klockan är 06.48. Vi har fortfarande snö. Gösta är på väg ut. Godmorgon!
I går var jag också uppe med tuppen. Då var jag först i omklädningsrummet i Fårösund. I går var jag också uppe med tuppen. Då var jag först i omklädningsrummet i Fårösund.
I går blåste det som bara den. Särskilt i Fårösund, den blåsigaste platsen på ön. Men idag hemma i byn har vi kallt och nästan vindstilla denna morgon. I går blåste det som bara den. Särskilt i Fårösund, den blåsigaste platsen på ön. Men idag hemma i byn har vi kallt och nästan vindstilla denna morgon.
Ikväll ska det bli regn Ikväll ska det bli regn
Tulpanerna står sig fortfarande. Tulpanerna står sig fortfarande.
Nu får vi se om de slår ut ordentligt om några dagar. Nu får vi se om de slår ut ordentligt om några dagar.
I dag övningsbakar jag. Nu när jag inte kan beställa bullar från Makens elever i stan, får jag lära mig att göra släta Gotlandsbullar själv. Trots att jag har blivit fostrad av min salig Svä I dag övningsbakar jag. Nu när jag inte kan beställa bullar från Makens elever i stan, får jag lära mig att göra släta Gotlandsbullar själv. Trots att jag har blivit fostrad av min salig Svä
Grönkålssoppa är lite bortglömt nu för tiden när det är mer poppis med grönkål än någonsin. Så för att inte glömma bort den klassiska soppan med ägghalva för alla grönkålschips och a Grönkålssoppa är lite bortglömt nu för tiden när det är mer poppis med grönkål än någonsin. Så för att inte glömma bort den klassiska soppan med ägghalva för alla grönkålschips och a
I kväll rensar jag bland mina fröpåsar, går igenom vad jag har och beställer nya frön. I kväll rensar jag bland mina fröpåsar, går igenom vad jag har och beställer nya frön.
Och Gösta är nöjd när han får ligga mellan oss i soffan. Och Gösta är nöjd när han får ligga mellan oss i soffan.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/16/