Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

19 January

Godmorgon! Det ser ut som om att det skulle kunna bli en solig dag i dag.. Klockan är 09.25 Godmorgon! Det ser ut som om att det skulle kunna bli en solig dag i dag.. Klockan är 09.25
Men det är lite kallt för närvarande. Men det är lite kallt för närvarande.
Men det ska mulna på framåt kvällen. Sedan blir det klart igen. Men det ska mulna på framåt kvällen. Sedan blir det klart igen.
Det är bäst att passa på att ta en promenad innan solen försvinner. Det är bäst att passa på att ta en promenad innan solen försvinner.
Och solen försvinner faktiskt ganska snart. Och solen försvinner faktiskt ganska snart.
Jag går ner till Värnes. Jag går ner till Värnes.
Och tar stigen i skogen längs viken tillbaka. Här kan det vara rätt blött ibland. Avrinningen från Träsket tränger upp ur marken till och med. Och tar stigen i skogen längs viken tillbaka. Här kan det vara rätt blött ibland. Avrinningen från Träsket tränger upp ur marken till och med.
Och här har skogen ramlat omkull i stormen häromsistens. Jag tog en bild i panoramavy från andra hållet, på andra sidan rotvältorna. Men den gick inte att ladda upp här på bdb. Stigen blev pl
Viken är alldeles stilla. Vattnet har en tunn ishinna. Viken är alldeles stilla. Vattnet har en tunn ishinna.
Och i bäcken rinner det mer vatten än sist. Och i bäcken rinner det mer vatten än sist.
Isen börjar lägga sig. Här i Byn finns många skridskoentusiaster. Dom blir glada nu. Isen börjar lägga sig. Här i Byn finns många skridskoentusiaster. Dom blir glada nu.
Bordet är dukat. I kväll har vi middagsgäster. Bordet är dukat. I kväll har vi middagsgäster.
Det är Maken som lagar middagen. Det blir afrikanskt. Lammstek med pumpa och bönor och lök. Till efterrätt en apelsinsallad med kokos och dadlar. Inte illa alls. Det är Maken som lagar middagen. Det blir afrikanskt. Lammstek med pumpa och bönor och lök. Till efterrätt en apelsinsallad med kokos och dadlar. Inte illa alls.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/19/