Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

21 January

Klockan är 07.36. Det är barmark, det ljusnar och det är måndag igen. Jag var uppe redan klockan 06.00 för att titta på blodmånen. Den gick fint att se över trädtopparna innan den förmörkad Klockan är 07.36. Det är barmark, det ljusnar och det är måndag igen. Jag var uppe redan klockan 06.00 för att titta på blodmånen. Den gick fint att se över trädtopparna innan den förmörkad
Och det är svinkallt just nu och nästan alldeles vindstilla Och det är svinkallt just nu och nästan alldeles vindstilla
Och det kan komma lite snö det kommande dygnet. Och det kan komma lite snö det kommande dygnet.
Men det är betydligt svinkallare här än vad prognosen säger. Det är hela -8,2 just nu. Det är köldrekord för den här vintern. Men det är betydligt svinkallare här än vad prognosen säger. Det är hela -8,2 just nu. Det är köldrekord för den här vintern.
I dag ska jag baka skorpor. I dag ska jag baka skorpor.
Efter lunch kommer Maken hem och blir sängliggande i en förskoleförkylning igen. Efter lunch kommer Maken hem och blir sängliggande i en förskoleförkylning igen.
Det blev ett par kakburkar med kumminskorpor. Lite lätt mörka i rostningen, då ugnen inte är att leka med. Det blev ett par kakburkar med kumminskorpor. Lite lätt mörka i rostningen, då ugnen inte är att leka med.
Vår gårdvar Torsten har intagit kronprinsens roll och ligger på bordet. Vår gårdvar Torsten har intagit kronprinsens roll och ligger på bordet.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/21/