Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

23 January

Godmorgon! Klockan är 07.49. I natt har det minsann snöat. Godmorgon! Klockan är 07.49. I natt har det minsann snöat.
Just nu ingen vind och runt nollan. Just nu ingen vind och runt nollan.
Det kan komma lite mer snö i dag. Det kan komma lite mer snö i dag.
Nu sitter parhästarna i fönstret och gillar läget. Nu sitter parhästarna i fönstret och gillar läget.
Redan i går kom det lite, lite snö. Redan i går kom det lite, lite snö.
Det var inte mer än att det gick utmärkt med en promenad i skogen runt brottet. Nu ligger det is på brottet, så man kan inte se hur vattenståndet utvecklas. Det var inte mer än att det gick utmärkt med en promenad i skogen runt brottet. Nu ligger det is på brottet, så man kan inte se hur vattenståndet utvecklas.
Men det rinner vatten ut ur berget även på den lägre sidan av brottet. Här kan jag inte längre gå för att kunna ta mig upp på skogsstigen där det är lägst lutning. Jag får ta den brantaste Men det rinner vatten ut ur berget även på den lägre sidan av brottet. Här kan jag inte längre gå för att kunna ta mig upp på skogsstigen där det är lägst lutning. Jag får ta den brantaste
I går fick jag också tag i tulpaner på Bungehallen som fått vatten . I går fick jag också tag i tulpaner på Bungehallen som fått vatten .
Sådant känns ju numera som en bonus. Sådant känns ju numera som en bonus.
Strax innan lunch fick jag ge mig ut och köra bort lite snö. Då hade det snöat lite grann hela förmiddagen. Strax innan lunch fick jag ge mig ut och köra bort lite snö. Då hade det snöat lite grann hela förmiddagen.
Det här är nog det mesta vi har åstadkommit i snöväg den här vintern. Månntro om vi kommer att få vinter nu? Det här är nog det mesta vi har åstadkommit i snöväg den här vintern. Månntro om vi kommer att få vinter nu?
De sover väldigt mycket den här årstiden, katterna. De sover väldigt mycket den här årstiden, katterna.
I dag har jag haft en släktforskardag. Precis innan det var kaffedags gick strömmen. Hela Gotland blev strömlöst. I dag har jag haft en släktforskardag. Precis innan det var kaffedags gick strömmen. Hela Gotland blev strömlöst.
Vilket också noterades av TT Vilket också noterades av TT
Jag trodde att jag skulle bli utan kaffe den här eftermiddagen och började tänka på att elda i kaminen och värma köttsoppa som jag införskaffat som nödproviant förutom Bullens. Men strömmen Jag trodde att jag skulle bli utan kaffe den här eftermiddagen och började tänka på att elda i kaminen och värma köttsoppa som jag införskaffat som nödproviant förutom Bullens. Men strömmen
Jag serverade pumpa, morots och potatissoppa till min sjuke Make till middag i dag. Det gick ju att laga mat på elspisen i kväll. Jag serverade pumpa, morots och potatissoppa till min sjuke Make till middag i dag. Det gick ju att laga mat på elspisen i kväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/23/