Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

24 January

Godmorgon! I dag har det inte snöat. Det ser lovande ut. Solen är på väg upp och himlen ser ut att bli blå. Klockan är 07.41. Godmorgon! I dag har det inte snöat. Det ser lovande ut. Solen är på väg upp och himlen ser ut att bli blå. Klockan är 07.41.
-1 och mulet nu? Nej, nej, nej. -1 och mulet nu? Nej, nej, nej.
Och inte kommer molntäcket att spricka upp under dagen heller. Molnen är borta, himlen är redan blå. Och inte kommer molntäcket att spricka upp under dagen heller. Molnen är borta, himlen är redan blå.
Och det är betydligt kallare än vad prognosen säger. Och det är betydligt kallare än vad prognosen säger.
Att 2018 var ett konstigt väderår, kan man lösa i dagens lokaltidning.. Att 2018 var ett konstigt väderår, kan man lösa i dagens lokaltidning..
Det var den torraste, varmaste och soligaste sommaren på väldigt länge här på ön. Det var den torraste, varmaste och soligaste sommaren på väldigt länge här på ön.
Det blir en strålande vinterdag i dag. Det blir en strålande vinterdag i dag.
Men jag får migrän istället. Det hade jag inte alls planerat för. Och så besvärlig migrän har jag heller inte haft sedan Riihimäki i juli. Men jag får migrän istället. Det hade jag inte alls planerat för. Och så besvärlig migrän har jag heller inte haft sedan Riihimäki i juli.
Jag orkar inte ens titta på den fina vintersolen och snön. Den är för vit. Jag orkar inte ens titta på den fina vintersolen och snön. Den är för vit.
Nej, det blev en rätt bortkastad dag i dag. Lite glädje får jag i alla fall när posten kommer med årets inköp av frön hos Runåbergs. Nej, det blev en rätt bortkastad dag i dag. Lite glädje får jag i alla fall när posten kommer med årets inköp av frön hos Runåbergs.
Något kan man mer kan man ändå glädja sig åt denna dag; Antikrundan! Det gick hyfsat. Men ibland är det bara för svårt när det ska gissas på saker som är unikare än unikt. Något kan man mer kan man ändå glädja sig åt denna dag; Antikrundan! Det gick hyfsat. Men ibland är det bara för svårt när det ska gissas på saker som är unikare än unikt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/24/