Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
9
15
22
30
 
 
 
 

February 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 

25 January

Godmorgon! Ännu en fredag väntar. Klockan är 07.48. Det är så pass ljust att gatlyktan är släkt nu. Godmorgon! Ännu en fredag väntar. Klockan är 07.48. Det är så pass ljust att gatlyktan är släkt nu.
Det är strax under nollan och lite småblåsigt just nu. Det är strax under nollan och lite småblåsigt just nu.
Och så verkar det att det ska vara det närmaste dygnet med undantag för en snövarning. Och så verkar det att det ska vara det närmaste dygnet med undantag för en snövarning.
I dag ska jag åka till stan. I dag ska jag åka till stan.
Jag startar med en kopp förmiddagskaffe och ett äppelknyte på Siesta. Egentligen hade jag tänkt att ta en kopp mack-kaffe på macken på Öster och samtidigt gå på toaletten, men där bygger dom Jag startar med en kopp förmiddagskaffe och ett äppelknyte på Siesta. Egentligen hade jag tänkt att ta en kopp mack-kaffe på macken på Öster och samtidigt gå på toaletten, men där bygger dom
Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden. Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden.
Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden. Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden.
Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden. Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden.
Men på Adelsgatan upptäcker jag ett nybygge. Men på Adelsgatan upptäcker jag ett nybygge.
Dagens lunch blir dagens varma macka på Café Bullboden vid Södertorg. Tomatsås, skinka och mozarellaost. Dagens lunch blir dagens varma macka på Café Bullboden vid Södertorg. Tomatsås, skinka och mozarellaost.
Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden. Adelsgatan - affärsgatan, en slogan som känns rätt passerad nu. Det finns varken öppna affärer eller mnniskor. Det är en folktom fredag förmiddag i innerstaden. Adelsgatan - affärsgatan, en slogan som känns rätt passerad nu. Det finns varken öppna affärer eller mnniskor.
Jag fortsätter Adelsgatan fram. I dag kommer jag till Vallersplats från andra hållet. Det är dags att sjunga tillsammans med gänget från det gamla jobbet. Jag fortsätter Adelsgatan fram. I dag kommer jag till Vallersplats från andra hållet. Det är dags att sjunga tillsammans med gänget från det gamla jobbet.
Och på Coop på Öster kör dom finsk matvecka. Och på Coop på Öster kör dom finsk matvecka.
I dag kör jag all in. Det blir pizza i kväll med champinjoner och paprika som sjuklingen har gjort som arbetsträning. I dag kör jag all in. Det blir pizza i kväll med champinjoner och paprika som sjuklingen har gjort som arbetsträning.
Vi gjorde några ordentliga missar, men mitt lag lyckades få i hop 36 poäng. Vi gjorde några ordentliga missar, men mitt lag lyckades få i hop 36 poäng.
Så vi hamnade på en andra plats. I kväll var det riktigt spännande. Så vi hamnade på en andra plats. I kväll var det riktigt spännande.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2019/1/25/